gaamzee Dilann_7 ben yaptırıcam haftaya 🤷♀️ Çnkü şekerle ilgili bi sorun çıkarda müdahale edilmezse de sonuçları kötü oluyor.
kaderelmci Dilann_7 genelde 25 ten sonra yapılıyor ama doktorum 21-22. Hafta da yaptırdı hiç sorun da çıkmadı. Ama gebelik şekeri de tehlikeli diye biliyorum kontrol altında tutulması gerekiyor. Yaptırırsanız birşey kaybetmezsiniz içiniz rahat olur bence
Dilann_7 gaamzee normal canım ne çekerse yiyiyorum zaten hamileligim çok zor geçiyor hala daha sabah kalkar kalkmaz kusuyorum 😕
BabyYoda Dilann_7 Yüklenen şeker bebeğe doğrudan geçen bir şey olmadığı için zararı da yok içiniz rahat olsun. Yaptırıp yaptırmamak sizin kararınız tabi ama burada karşıt olan çok insan var. Ben doktorumun yönlendirmesiyle yaptırdım. Gerek yok deseydi yaptırmayacaktım ki iyiki de yaptırmışım yüksek çıktı
busraslan1 Dilann_7 bana da herkes yaptırma dedi. Ki ablam sağlıkçı o bile karşı. Kilo almadım düzgün besleniyorum sende çıkmaz dediler ama çıktı.. O yüzden bence yaptırılmalı.
busden Dilann_7 bence yaptır. Ben yaptırmayı düşünmemiştim ama doktora gittiğimde bebeğin suyunun fazla olduğunu bu yüzden şeker yükleme testini istemişti. Bayram arefesine denk geldiği için 1 hafta beklemek zorunda kaldım. Bu yüzden sonradan birdaha uğraşmak istemiyorsanız bence zamanında yaptırın 👏🏽
Baloncuk41 Bende yaptırıcam daha dogrusu doktorum sormadi bile yaptirmayi dusunuyomusun diye direk bi dahaki ay seker yuklemesi yaptiricaksin dedi insllah bi sorun cikmaz kilolu hamile kaldim tırsiyorum biraz bide zaten midem bi tuhaf bu ara insallah cikarmam 🤣 cikardim diyelim nolucak bi dahami ic diycekler 😭
Elif2912 Dilann_7 ilk kizimda yaptrdim bi. Pisman oldum geri dusmeye basladi gununde gideb cocuk gelisim geriligi oldu ikinci kizima yaptirmadim asla yaptirmam birde seker yuklenesine ztn gerek yok bir kac gun aclik tokluk seker olcumunuz yapildiginda ztn ortaya cikiyor
MineLule Dilann_7 benim doktorum ailende şeker hastalığı varsa kesinlikle yaptırmalısın dedi. Benim ailemde yok yaptırmak istemiyorum dedim. Yemekten bir saat sonra tokluk şekerini ölçtür ona bakalım dedi.
hanimhanimcik ben ilk önce tedirgindim yaptırma diyenler oluyordu, doktorla konuştum eğerki şekerin olursa daha kötü sonuçları olabilir dedi bende yaptırcam😅
Zehrayrr Dilann_7 benimde doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi anneminde şekeri var o yüzden kesin yaptırmalısın dedi. Çevremdeki çoğu kişi yaptırmadı hatta ablalarım bile ama gizli şekerinin olup olmadığını başka türlü anlayamayız deyince mecbur tamam dedim pazartesi yaptıracağım inşallah. Acaba kaç saat sürüyor bilginiz var mı
Redpepper Açıkçası bana doktorun söylediği şeyi yaptırmamak çok saçma geliyor sanki 6 sene tıp okuyup bir de uzmanlık almış gibi herkes yorumda bulunuyor, gebelik şekeri tehlikeli birşey tabiki doktorunuz gerekli görüyorsa yaptırılmalı
Eryener93 Bende kilolu hamile kaldım zaten, doktorum 24.haftada yaptırmamı istedi, 25.haftada da kontrolüm var inşallah bişi çıkmaz bende çok tırsıyorum, ve nasıl ne içildiğini de bilmiyorum herkez farklı bişi diyor