2inciannelik Mucizemiz2021 bir daha düşünün yazık ya çocuğa belki sevmeyecek bu ismi anne baba olarak en büyük sorumluluk güzel bir isim koymak tabi ki karar sizin
birkedilianne Büyüklerin gönlünü hoş etmek istemişsiniz ama gerçekten Meksen ismi kulağa hoş gelmiyor maalesef. Tabi sizin tercihiniz.
Busra51 Merhabalar , çocuğun isminin anlamli bi isim olmasının kanaatindeyim 😊 meksen ismi çocuğunuza ne katabilir , bu yönden bakın derim
Cennet-polat Mucizemiz2021 mekselina en azından ne olduğu belli ☺️meksen çok tuhaf geldi canım bana Kutay güzel ama
Trakyali3922 Canım benim ben tek çocuğum eşim de tek erkek evlat(ablaları var.) Ayrıca amca oğullarının falan da hep kızları var. Bizimki 2 ailede de yegane erkek torun olacak inşallah ama ona rağmen dede isimlerini koymama kararı aldık. Üni de bir hocam vardı Mehmet Kaan diye yaşını başını almış adam hala kabul etmiyordu Mehmet ismini o dedemin ismi benim ismim Kaan deyip duruyordu ısrarla. Eşimin de birkaç arkadaşı var aynı durumdalar. O yüzden koymadık yani biz. Kırmak istemem ama diğer arkadaşların da dediği gibi Meksen zor bir isim ileride yanlış anlaşılabilir. Sürekli kodlama yapmak zorunda kalabilir. Anlamı daha güzel isim koyabilirsiniz. Siz bilirsiniz yine tercih sizin tabi.