MAynur Acil!!! Lütfen başına gelenler yazsın. 7 haftalık hamileyim, bugün kalp döyüntüsene gittik. Kese var, amma bişey görmüyorum dedi doctor. Vaginal da baktı yine boş dedi. Doctorum istersen 1 hafta bekle ama, bir değişiklik olacağını sanmıyorum dedi
dilaraonat MAynur benim 4.hafta doktor görmüştü keseyi 7.hafta baska doktora gittik yok çocuk kese bos yalnıs görünmüş dedı aynı gun özel hastaneye gittik ordakı doktor bebekte var kalp atısıda var dedı alttan muayne ile doktorlar bazen cok umursamıyolar 7.haftada gittiğim doktor bi hafta sonra gel demişti ben beklemedim kese ve yeni gebeliği zor gorduklerı İçin cok da ilgilenmiyorlar bence
5348579821 dilaraonat bende 3 gün önce doktora gittim.kese var bebek yok 6.haftadayım ,haftaya gel tekrar gebelik testi yapacağız erken gebelik olabilir dedi.umrum haftaya bebek gözükür 😔
dilaraonat MAynur banada dediler bunu beklemek istemezsen mutlaka başka doktora çık 3.ayım bitti benim banada demişlerdi
Chitlenbik3535 Bekleyin mutlaka benimde aynısı oldu ilk gittiğimde boş gebelik dedi 10 gün sonra bebeği gördük 5 gün daha bekledik ama bebeğin gelişimi durdu kürtaj oldum. Ama mutlaka bekleyin .
MAynur 1 hafta bekledikten sonra bugün doktora gitdim. Malesef boş gebelik olduğu kesinleşdi. İnşallah siz yaşamazsınız bu durumu. Perdeli rahmim var, bu ikinci kürtajım olacak. Birinci hamileliyimde kanamayla doctora gitdim, 9 haftalikken bebeğiçim kalbi durdu. İnşallah histereskopi olacam.