Prenses_Prens havvatolga bence bu düşünce yanlış kızda 12 haftalık gösteriyor eğer doktorunuzda iyi bir doktorda anlıyor kızımda 12 haftalık kiza benzetiyorum dedi simdi oğluma hamileyim onada 12 haftalık yüzde 80 erkek dedi
EsilaErtugrul havvatolga 14. Haftada kıza benziyor dedi 18. Haftada kesinleşti. 12. Haftada yanılma payı olabiliyor
Sultankiz havvatolga 12. Haftada ikili testte doktor %80 kız dedi iki hafta sonra 14. Haftada kendi doktorum %100 kız dedi doktora girmeden önce tatlı birşeyler yiyip içerseniz içerde bebek hareketli oluyor ve doktor her açıdan görebiliyor
Nurssss havvatolga 12 haftalıkken gördük erkek oldugunu gayet belliydi doktor olmayan bile anlardı ani 😅
Milenka havvatolga cinsel organların gelişimi 16.haftada tamamlanmış oluyor. O sebeple ikisi içinde erken oluyor. Garantici bir doktor ise 16.haftada bile cinsiyeti söylemiyor tahmini konuşuyor. 19 haftada söylüyor. Ve detaylı ultroson dada cinsiyet söylendiği için 20 24 arası orada da netleşmiş oluyor
Momolmayolunda havvatolga bence çok erken bazı kişiler ikili testte öğrenmiş ama değişme olma ihtimali yüksek öğrensen bile hep değişir mi acaba diye kafandan geçer o yüzden en az 16 haftayı beklemelisin 😊
Gzmm14 havvatolga Valla 12.haftada gittim göstermedi. 16 da erkek olduğunu öğrendim. Zaten doktor 12. Haftada tahmini yapıyor 😊
1prens_annesii Banada hep öyle dediler Kızdır belli olmadı diye 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim ☺️