Minik_kalplim_ Kızlar bikaç haftadır uykudan uyanınca uzanmışken resmen bacağımdaki damar dönüyor ayy çok acı veriyor uyuşuyor sonra mesajla düZeliyor resmen gözüm yaşarıyor😭 Varmı aynı dertten muzdarip 😭 23 haftalığım
Siibeell Minik_kalplim_ bacak sendromumu ne öyle bi adı vardı ya 😂😂 çok can yakıyo benimde olmuştu, muz ve maden suyu tüketin magnezyum eksikliginden oluyomuş
Beyzan Minik_kalplim_ kramplar fena sizde erken başlamış maden suyu için hergun en az bir tane bir de Doktora söyleyin magnezyum verir çok iyi gelir. Geçmiş olsun çok zor tuttu mu bırakmıyor.
Akbulutsevda Minik_kalplim_ aynisi banada oluyor biliyormusun haftalardır böyleyim hemde gece bir kac kez oluyor😥
sedefyrs1101 29+6 yız aynı durum bende de var 3 haftadır bugün de oldu sebebi bilmiyorum bilen benide bilgilendirsin🙏
Dubletombikdoner sedefyrs1101 ayni haftadayiz malesef bende de ayni durum var 😁😂 kalkip bacağımi dovuyorum 😁😂magnezyum falan da kullaniyorum ama her hamilelikye olan sey sanirim🤣
sedefyrs1101 Dubletombikdoner Sanırım 🤦♀️ Bendede magnezyum kullandığım halde oluyor bidahaki kontrolde doktoruma soracağım ')