Denizyildizii elcn4139 hiç gerek yok. Ben ilkinde koymadım ayrıca gelmez mi acaba diye asla düşünmedim hep geleceğini düşündüm mamayı aklıma bile getirmedim. Bol su içtim hep. Çok şükür sezaryen olmama rağmen ilk günden gelmeye başladı
sedaa_aa elcn4139 benim ikisi de vardı sütüm geldiği için kullanmadım ama gelmeseydi kullanacaktım. bence koy dursun eger sütün gelmezse kan şekeri düşmesin diye mama verirsiniz.. ha biberonu yine de yanında götür ama şırınga ya da kaşıkla vermeniz daha iyi olur mamayı
Attent elcn4139 canim hic koyma gerek yok eğer bebek biberon alisirsa seni emicek bunu bil sakin bebege biberon verme bebekle arandaki duygusal bağ biberon tam bir engel meme reddi yapıyor emmek istemicek emzirmekte zorlanacaksin hic bulaşmak derim
Beyzan elcn4139 ben ilk gebeliğimde Sezaryen oldum hiç gerek olmadı direk emzirdim. İkinci gebeliğim almayı düşünmüyorum Gerek olursa alınır bence
Lezginka elcn4139 biberon, mama ve emzik kullanmayı düşünmüyorum ancak her ihtimale karşı hepsini aldım. Son dk kimse koşturmasın aceleyle yanlış bir ürün almayalım diye. Olası bir durumda çantamda bulunsun