Yasinimm Tekme atışı yok diyerek sağlık ocağına gittik kalp atışını dinledik doktor kalp atışı çok az dedi😫😪😭😭😭korkuyorum ya evladıma bişey olursa ben ne yaparım😭😭😭😭🤦♀️ne olur dua edin ne olur
Nejlavrl Yasinimm rabbim herkesin evladını korusun insallah allahim çocuğunuzu size bağışlasın tüm dualarim sizinle🤲🏻
akgunbirsen Yasinimm istanbulda iseniz medi life hastanesinin nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor. Kanuni sultan süleymen hastanesinin kadın doğum acili var. Bazen sağlık ocaklarının cihazları sorunlu olabiliyor ama önlem amaçlı doktora gidin tabi.
Yasinimm mutluugizz ya Allah kahretsin hiç bir özel hastane bakmıyor 😭😭😭devlet desen arıyorum tam 10 dk onlarda bakmıyor ne yapıcam ben ya
Yasinimm _merveksk inşallah evladım iyidir de ben de iyi olurum Allahım evlatramızın acısını göstermesin inşallah 🤲
Yasinimm ideemirel iyidedi gönderiyorlar hemen anlamadım ki ne tekme hissediyorum hiç bir şey hissetmiyorum 😫😪🤦♀️
Neseli5 Yasinimm Allah korusun canım yaa, bende bugün baya tedirgin oldum sertleşiyor vajinaya baskı var Allah korusun 🤲🤲 sabah hastaneye gidicem hemen
Buket1906 Yasinimm canım benim de bebeğim sakin tekme atıyor ama az da olsa hiç sert Bi hareketini görmedim uyandurmadı rahatsız etmedi 36 haftalık oldum inşallah iyilerdir sağlıklılardır belki senin nkarın yapın da öyledir hiç mi hareketleri yok dönme bile kalp atar gibi hıçkırığı