Beyzan -fabulousmom1 başlığı okuyunca direk 3. Ayds geçer canım filan yazmaya geldim ama daha hamilelik kesinleşmemis. Benim hamilelikte en başta yaşadığım ve uzun süre mücadele ettiğim bir şeydi. İnşallah sen de hamilesindir😌 tek şikayetin de bu olur. Allah hakkında hayırlısini versin inşallah 🌸
-fabulousmom1 Uza ya inşallah kuzum. İlk gebeliğimde olmadı benim şimdi de böyle olunca emin olamadım. 3 gün sonra kanda belli olur Rabbim nasip ettiyse. Başka ne belirtilerin olmuştu? Halsizlik uyku hali mide yanması ve dudağımın üstünde sivilce çıktı benim
Naz_01 Uza bence direk hamilesin deme belki değildir hayal kırıklığına uğramasına sebep olabilirsin.benim hamile kalmadan önce pas tadı alırdım ama hamileliğimde hiç yaşamadım
Serra5 Uza nasıl böyle direk hamilesin tanısı koyabiliyorsunuz ya değilse umut veriyorsunuz gebe olmayadabilir
Uza -fabulousmom1 benim ağzımda Demir tadı, mide yanması, halsizlik ve gece erken uyuma isteği vardı bu şikayetlerden ötürü acile gidip test yapmıştım o şekilde öğrendim hamileliğimi. İnşallah Allahım sana da nasip etsin her şey gönlünce olsun
-fabulousmom1 Naz_01 düşünceli kuzum sağ ol ❤️ Ama hayal kırıklığı olayını artık aştım. İlk bebeğimin kalbi durdu. Şimdi uğraşıyorum ama 3 aydır hala kalamadım. İki aydır klomen iğne kullanıyorum. Rabbim ne zaman nasip ederse 😳
-fabulousmom1 Uza Allah razı olsun canım benim. 3 gün sonra kanda baktıracağım. Şimdi iğnenin etkisiyle yalancı pozitif çıkabilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️🤲🏽
-fabulousmom1 Serra5 kuzum artık öyle umutlanıp harap etmiyorum kendimi. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. Düşündüğün için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️