inci_34 Kayseri memoriala gidiyorum her nts de 60tl kesiyor . Bazıları yine Kayseri memorial a gittiklerini bir gidişlerinde ödüyorlarsa birinde ödemediklerini söylüyorlar bankodaki kayıt yapan kızlara hep soruyorum bilmiyoruz diyorlar haberi bilgisi olan ?
Mnssss inci_34 Oraya gitmiyorum ama tamamen para tuzağı gerçekten ben dünyam hastanesi Züleyha hanıma gidiyorum 30.haftadan beri nst ye giriyorum hiçbir ücret ödemedim
gullcannn inci_34 Bende Ankaradayim. Bunu acacaktim heryere göre değişiyor sanırım. Kontrollerim haftada 1 e düştü. 10 gün içerisinde muayene ücretsiz biliyorumda acaba nstde bunun içerisinde mi merak ediyorum. Geçen hafta gittim ücret ödedim yarın bakalım alacaklarmi 1 hafta icinde
tonbikinannesi inci_34 merhaba doktorunuz ve doğum ücretiniz hakkında bilgi verebilir misiniz ?bide hastaneden memnun musunuz
Merve9695 Mnssss Bende Züleyha hanıma gidiyorum para almıyorlar nst için bence de alınmaması lazım zaten her kontrolde alınsa muayene ücretiyle beraber çok oluyor.
MerveDurr Baska yere gidiyorm bende her gtmemde ücreti alınıyor evet ya makul bi fiyt olmalı cnkü ben hafta da 2 kere gidiyorm artk her gtmemde veriyoruz
Derinin-annesi Sevgikircil Bende acıbademe gidiyorum ama 105 tl ücret ödüyorum.37.haftamdayım üstelık.
inci_34 tonbikinannesi doktorum çok iyi ilgili biri kendisini de seviyorum ama hastane devlet hastanesi gibi çok kalabalık ve çok pahalı. Her şeyden ayrı ücret kesiliyor ticari ama fazla güdülüyor diye düşünüyorum
Mnssss Mnssss En son 17 sinde gittim pazartesi kontrolüm var iki hafta sonra gel demişti siz ne zaman gittiniz ☺️
inci_34 tonbikinannesi işte sadece doğum bu muayene falan nts falan dğeil yani bilmiyorum tam arkadaşım küçük çaplı oda süsleme si kısa foto çekimi de yapıyorlar dedi ama
Merve9695 Mnssss Ben şehir dışından geliyorum 30. Haftamda gitmiştim 36 da gel tekrar dedi orada git dedi haftaya gideceğim bende inşallah çatı muayenesi yapar mı onu merak ediyorumm