Momsmoms Kızlar 27 haftalık gebeyim bebeğim hareket ettikçe vajinamda aşırı baskı hissediyorum hatta çıkıvercekmiş gibi geliyor😂 sizde oluyor mu yada normal mi bilgisi olan varmı ?
Fatma7666 Momsmoms Bende 24.haftadayım bende de oluyor hareketli bebeklerde oluyor dedi doktorumuz konuşun ilgi konuşmak istiyormuş 🥰
YelizAtilla Momsmoms normal canım o haftalarda bende de oluyordu ama bende çok ayakta kaldıysam ya da çok yürüdüysem oluyordu ☺️ Sort üstü uzanıp ayaklarımın altına 2 yastık koyup dinleniyordum geçiyordu ☺️
Momsmoms Fatma7666 hadi yaa :)) sanki doğuvercekmiiş gibi evet haklısınız aşırı hareketli gün içinde hiç uyumadığını düşünüyorum 😂😂 konuştukça daha çok tepiniyor bizimki😂
Fatma7666 Momsmoms Bizimkisi de öyle bırakmıyor gece yatayım babası alıştırdı böyle sürekli konuşuyor oda ilgi istiyor iste birde kız daha nazlı 🎀🥰
Momsmoms YelizAtilla öyle deniyim birde uzanıyorum altımda hep bir baskı :) birde bebeğim yukarı çıkmadı benim hep aşağıda kafası çıkışa yakın😂 erken doğar diye korkuyorum😀😀