Aynı haftada banada oldu adet sancısı gibi sancılarım oldu hemen en yakın hastaneye gittim açılmam yoktu ama nstde sancılarım çıktı serum verdi tekrarlarsa hemen acile git dedi 2 gün sonra yine sancılarım olmaya başladı geçmedi ve acile gittim doğum sancıların var tam teşekküllü bir hastaneye yolladılar. Hastaneye gittiğimde artık sancı hissetmiyordum ama nstde sancılarım çıktı su çikolata yedim ama bana mısın demedi yatışımı yaptılar 2 gün yattım geciktirici ciğer geliştirici yaptılar açılmam yok ama sancım çıkıyor nstde. 1,5 saat nstde durdum 60 larda sancım çıkıyormuş ama ben hissetmiyorum sancı bebeğe geçmiş meğersem 1 lt serum verdiler sonra bir daha sancım çıkmadı.sonra taburcu edildim evde yatacaksın iş tutmayacaksın dedi. 34 haftalıken kontrole gittiğimde artık korkulacak bir şey yok normal hayatına dönebilirsin doğursan bile bebeğin yaşar dediler. Şuan 38+4teyiz sancım var ama açılmam yok. Canını sıkma moralini bozma sakın ben hem hastane serüvenimde hemde bebeğime bir şey olacak diye kendimi çok üzdüm ama sen yapma bebeğin için. Bebeğinle bol bol konuş karnını sev onun buna ihtiyacı var ☺️☺️