Princessmom 4+4 hamileym ama hiçbir belirtm yok. 2 ay önce boş gebelik geçirdim yine aynısı olacak diye korkuyorum
Semiha_ Princessmom canım bu haftalarda bendede yoktu 6. Haftada başladı belirtilerim korkma içini ferah tut
Gamzeee89 Princessmom içini ferah tut canım ilki öyle oldugu için tedirgin olabilirsin ama daha erken benım 7 haftamda başladı
minnakanneeee Edaaltintass Aynen herşey 7. Hafta ölüyordum ben ama ilk 5 hafta sıkıntısız geçti hep öyle geçecek sanıyordm
Ocak2022 Hiç korkutma kendini strese girme boş yere ben 7. Haftamdayım daha anca kokular rahatsız etmeye başladı harici bir belirtim yok 🧿 bebek canlandıkça artıyor galiba 🌼
Betl Princessmom üzülme benim ilk gebelik hiç hissetmedim 6 aylık olunca tekmrlerini hissettigim vakit hamileyim diyordum normal hayatım devam ediyordu ama ikincide maşallah mide bulantısı halsizlik çok iyi hissediyorum 😄 inşallah birşey yoktur da böyle rahat gebelik geçirirsin
Princessmom Betl midekoruyucu minnakanneeee Merve50 Sakinem212 feyzaa34 herşeye razym yeterki sağlıklı bir bebek olsunda
minnakanneeee Princessmom korkma ben de öyleydim ama korkulacak bişi olmadı 13 haftalık da hamileyim hatta
Merve50 Princessmom canım her hamilelik farklıdır kötü düşünme benim 6. Haftamda başladı mide bulantım felan