ogrencianne35 nişan geldiğini nasıl anladiniz pembe kırmızı gibi olması mi lazım genel de okuduğum kadarıyla öyle yardımcı olursanız sevinirim
yesilkahve ogrencianne35 ben de bunu merak ediyorum. 35+6 dayım, dün krem renkte fazla akıntı geldi, uzadıkça uzayan bir akıntıydı. Ama ne kan ne kahverengi leke yoktu
Sareka ogrencianne35 benimki akıntı şeklinde geldi azıcık koyuydu. Azıcık kan vardı. 1 dk geçmeden suyum geldi. Hatta ebe çok kontrol ettik ondan gelmiştir bile diyemeden ılık su geldi.
GzmKa Benim yumurta akı şeklinde ama icinde hafif bir pembelik vardı o sekilde gelmisti geldikten iki gun sonra suyum gelmisti
Ebru92 GzmKa benim de bugün aynı o şekilde geldi akıntının içinde koyu kırmızı renkli ama bugün açıklık var mı diye bakıldı ondan mı acaba
ogrencianne35 GzmKa ya bende çok affedersiniz aynı dediginiz gibi yumurta aki gibiydi ama pembelik yada kahverengilik yoktu 37+6 dayım tekrar kusura bakmayın da akintim da çok fazla son zamanlar da bende kararsız kaldım
SutlacimiYedimmiBen ogrencianne35 bak gör 38.haftanda dogurursun sen😃 bnde dogumdan 5gun once dedigin seyi yasadim 5 gun sonra sancim geldi o akintim kahvarrengilesti ve dogurdum.
yesilkahve SutlacimiYedimmiBen ben de 35+6 dayım dün şeffaf yoğun bir akıntım oldu uzadıkça uzayan yani. Ama kan ve kahverengilik yoktu bu da nişan mıdır sizce 🤔
SutlacimiYedimmiBen yesilkahve bnde olmustu nisan diye kendimce tabirledim ama nisan degilse bile rahim agzinin yumuşadığını gosterir bu
SutlacimiYedimmiBen ogrencianne35 bnde burada bi isim tavsiyesinde gördüm vok hosuma gtti unisexs bi isim zaten birde oglum 4 kilo uzeri doğunca tamda ona uygun bi isim dedim😍 gürbüz ihtisamli gösterişli 💙