Ceylanergen 29 haftalık gebeyim eşimin iş yeri tatile gönderiyor diğer ay 1 haftalık gideceğimiz yer otobüsle 12/13 saat sürüyor uzun yola çıkabilir miyim acaba ? Çıkan var mı ? Doğumdan önce 16/18 saat uzun yola çıkmışlığım var ama gebe iken etkiler mi
hapnoo Ceylanergen valla ben arabada 2 saatlik yolda sürekli oturmaktan rahatsız oluyorum ayaklarım dizlerim belim ağrıyor 16 saatlik yolda geberirim 😂
Nundiyebiri Ceylanergen 2 saatte bir hatta bazen bir saate bir yürümeniz lazım ben 28 haftada 3 saatlik yola çıkmıştım kendi aracımızla hiç mola vermeden yoldda fenalaşmıştım Yanınıza şekerli şeyler meyve alın dönüşte hep birşeyler attım agzıma hiç bir sorun yaşamadım arada da durup yürümüştüm kendinizi aç bırakmayın aç olmak ta kötü etkiliyor
Mom789 Ceylanergen ay otobuslede cok uzun geldi bana sanki yinede doktor izin verirse bisey diyemem 🤷♀️
Semiha_ Ceylanergen ben 17 saatlik bir yola çıkacağım eşim ile doktoruma sorduğumda 3,5 saatte bir dur biraz yürü devam edin demişti ama biz kendi aracımızla gideceğiz birkaç gün sonra