aesma ayşe hanımı herkes kötülemiş ama sanırım kişiden kişiye degısıyor çünkü ben çok memnunum😁 tavsıyede ederım.. İlk hamılelıgım düşükle sonuçlandı 15 haftalıkken o zmn serdar bey'e gıdıyordum onerı uzerıne ve bır soru sorsam terslıyordu kavga bıle ettık ama ben yınede devam ettım bebegımın kalp rıtmı bozukmuş bunu bıze solemedı bır ay sonra soledıkı böle bişeye hakkı yoktu sonra bşey olmaz bşey deyıp gecıstırıyordu hep bşey sormaya cekınıyodum resmen ve kaybettım tabıkı Allah'tan nasıp degılmış.. Ama çok ılgısız ve ukala bı doktor bıraz pohpohlamak lazım sankı aldıgı parayı bana verıyor yanı brnım düşüncem uzun oldu bıraz ama 😃 ayşe hanım çok ılgılendı benımle bı sefer düşük te yaptıgım ıcın çok skı takıp ettı ve hep normal doğumdan yana bu çok ıyı bısey bence benı çok ikna etmeye calıştı ama ben 15 haftalıgı sunı sancıyla doğurduğu için kafası koptu esı içerde kaldı derken çok zorladılar o yüzden ıstemedım bnce süper bı doktor ancak gıdıp gelme yolda bşey olcakmı dıye korkmasam bolu'da cansu arzu dedeye gıderdım 🤗