Hepimiz biliyorum ki buraya girip doğum hikayeleri okuyup tecrübe edinmek istemişizdir hergün deli gibi doğum hikayeleri okuyan ben bugün kendi hikayemi yazıyorum😍
Ayın 17 de doktora kontrolüm vardı onun öncesi sancıyla akşam saatlerinde ntsye bakmaya gittim sancım yoktu açılmama baktılar henüz hişbirşey yoktu ertesi gün için doktorum gelmemi söyledi sabah oldu eşimle beraber doktora gittik aslında aklımda ki şey doktora kilosu iyiyse artık ödemden çatlamak üzereyim yürüyemiyorum haftasını uzatmayalım diyecektim zaten kalp hastası olduğun için zorunlu sezeryan olacaktık doktorum ay başı gibi yapabiliriz lakin ulturasyonla kontrol edelim dedi baktığı gibi Gamze bu iki gün dayanmaz çok aşağıda sen doğurursun dedi hemen annemi aradım uzakta gelsin diye eve geçtik sabaha karşı tekrar sancım vardı eşim hastaneye götürdü doktor muane etti geliyor bebek dedi bende eve gidip hazırlanayım geleyim dedim eve geldim duş aldım hastaneye yatış işlemine geçtik aşırı heyecanlı korku içimdeydim benim için ilkti 11 de yatış yaptım akşam 5 de beni doğuma aldılar ne kadar korktum anlatamam kapıda sadece eşim var annem otobüste yetişemedi doğumhaneye indim tektim belden yapılan iğneyi hatırlamıyorum bile öyle hafifti ki sontayı da uyuştuktan sonra taktılar beni hazırladılar uzandım doktorum geldi başladılar hiç birşey hissetmedim bir anda oğlumun sesini duydum kafamdan bana bakıyordu ama çok ufaktı ben ağlamaya başladım oğlum resmen anne diyordu 35 haftalık doğdu ve kilosu 2400 dü çok korkuyordum yoğunbakıma alınır küveze girer diye bana bir iğne vurdular uyuya kalmışım kaldığımda odama gelmiştim anca kendime geliyordum eşim oğlumun resmini çekmiş ağzında hortumlar vardı onu öyle görünce çok üzüldüm bir gece solunum sıkıntısından yoğunbakımda yattı ertesi gün bana getirdiler oğlum bir kaşık kadar kalmış yoğun bakıma beni almadılar çok ağladım korktum yanıma bir sonraki gün geldi sarılık çıktı bir geve de küvez de onun için kaldı çok şükür şuan evdeyiz ama hep aklım gidiyor gözümden sakınıyorum .
Ayağa kalkma gaz atma beni hiç yıpratmadı
ÖNERİM; gaz için mutlaka posalı robottan geçirilmiş komposto yapın şekerli ve için bol bol ayağa kalkmaktan korkmayın acısın acıması kısa sürüyor kesinlikle göğüs yarası için gümüş kapak alın aldırın kremleri boşverin doğum öncesi hakiki zeytinyağı sürüp kullanmama başladım hala takıyorum mükemmel birşey süt için promalt aldım 6 tane gerekirse alırım demiştim yine alın aldırın çok güzel süt yapıyor
el pompası almıştım boşuna almışım elektirikli gittim aldım oğluma sağıp veriyorum çenesi çok güçlü değil erken doğduğu için depent almanıza hiç gerek yok hastane hasta bezi koyuyor sonra kanama normale dönüyor lütfen bez stoku yapmayın slepy aldım keşke almaz olaydım bebeğimin poposu çok kötü yaraya döndü bezi değiştirdim rahatladık süt olması için bol bol su için gaz yapıcı gıdalardan uzaklaşın ben mezun oldum darısı tüm annelerin başına uzun oldu hakkınızı helal edin😘