minik_mucizemiz Merhaba kizlar 30 haftalık hamile olan anneler bebeklerinizin kilosu ne kadar bizimki 1797 doktor 100 Gr onde dedi var mı böyle olan
BusraUras minik_mucizemiz benimde 100gr kadar önde. Normal bir durum ama takılmayın. Benim doktorum hep şey der bu bebiş biraz tonton 🤣😅
minik_mucizemiz BusraUras ay içim rahatladı benim doktorum korkuttu biraz beni fazla kilo almışsiniz dedi şekerli şeyleri yasakladi
MinikMaya minik_mucizemiz bence de saglikliysa sıkıntı olmaz zaten iki hafta onde ya da iki hafta geride olmasi bebekler icin normal karsilaniyor. Ben vitaminlerimi de kestim kasintilarim var. Tam haftamda ilerliyormusum suan
BusraUras minik_mucizemiz bazı doktorlar korkutmayı sever. İçiniz rahat olsun stres yapmayın. Benim ilk aylar daha öndeydi bebişim sonra sonra fark kapandı biraz.
minik_mucizemiz MinikMaya vitaminleri bende kestim onlarda sisirdi diye tahmin ediyorum sağlığı iyi çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
minik_mucizemiz BusraUras evet gerçekten de öyle doktorlar abartmayi çok seviyor. Aman aman bı fark olmadikca sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle