Aysen3434 Merhabalar suan 20 haftalik hamileyim ama bebegim onde gidiyordu. Detayli ultrason tarihim de 21 haftalikken olacak. Ama onden gittigi icin son adet tarihime gore olan tarihi mi baz alinir, yoksa onden gittigi tarih mi?
Fatosx Aysen3434 20-23 hafta arası yapılıyormuş zaten cnm, sen randevu alırken belirt minnoşun bir hafta önden gittiğini
Zezeeeyyldrm Aysen3434 dün bende gittim benimde bebeğim 2 buçuk hafta önden gidiyor bende 20+3 üm detaylı için randevu aldım ama doktorum adetime göre yani 20 haftalık baz alınacak dedi usg deki değil mesela usg ne e bebeğim 23+0 yada 22+4 olarak görünüyo
Aysen3434 Zezeeeyyldrm Bide benimkinin tum degerleri farkli, yani her olcumunun degeri birbirinden farkli https://www.hizliresim.com/bz6d4s1
Aysen3434 Zezeeeyyldrm bende cuma gittim. Tam 20 haftalikti asagidaki gibi cikti degerleri. Suan 20+4 deyim. Ayin 31 inde yani 21+3 oldugunda ayrintiliya girmis olacagim.
Aysen3434 Zezeeeyyldrm sizle ayniymisiz. Hangi sehirdesiniz? Doktor bana gittigimde kan testi verdi onlari yaptiricam kandan bi bakalim, ona gore seker yuklemesi yaptiricaz gibi bisey soyledi. Size ne zaman yapilacakmis?
Zezeeeyyldrm Aysen3434 benimde hepsi farklı kimi 22+0 22+4 23+0 dı gelişimi iyi önde demişti ama yinede detaylıyı adete göre ki hesaba yapacaz dedi
Zezeeeyyldrm Aysen3434 anladım benim detaylı boşluğu anca öyle bulabildim aslında randevuyu almakta azıcık geciktim ama yinede kısa süre için bulabildim 25 haziranda hem şeker yüklemesi hem detaylıya girecem 24+0 olacam o gün sanırım haftalarımızda seninle aynı
Zezeeeyyldrm Aysen3434 amasya canım Kan tahlili felan istemedi ama banada şeker yüklemesini yapalım detaylıya geldikten sonra gel muayneye yani o zaman 24 haftalık olmuş olacam zaten o da 24 haftada şeker yüklemesi yapalım dedi
Aysen3434 Zezeeeyyldrm benim oldugum sehirde sadece devlette perinatoloji doktoru var. Koskoca van da bitane ozel perinatolog yok. Devlet hastanesinden de numara almak cok sikinti sabah 4 de 5 de gidip eski usulde randevu aliyormus insanlar 9da geliyor ztn doktor tum gun bekliyosun rezillik yani. Doktor iyi gelisimi fln dedi 450 gram olmus dedi. Baya tontis duruyor ama sekerden de korkmuyor degilim. Dr bisey demedi ama yine de aklimda o var. Fazla buyukmus gibi geldi cunku dr videolari izledim 20 haftalik bebek icin 300 350 gr deniyor. Sizin ki kac gramdi? Insallah sorunumuz yoktur. Valla ayniyiz 1 gun var aramizda son adet tarihimi 1 ocak olarak guncellemisti doktorum ilk zamanlar. Gec yumurtlama olmus
061018 Aysen3434 peritonoloji doktoru adet tarihini baz aliyor benimkide 5 gün önde gidiyordu ama adet tarihine göre bakti
Zezeeeyyldrm Aysen3434 benimde 1 ocak canım inşallah ya benimkide şeker yüklemesi yapalım dedi genetik olarak iri bebekte olabilir bugun açlık şekerime bakıkdı sağlık ocağı şeker çıkmadı inş ikimizinde çıkmaz 500 gram canım valla bende amasyadayım eşimin görevinden dolayı ne hastane hastane ne de doktor var asistana gidiyorum bende detaylı dedikleride radyoloji bakacak hiç imkan yok.
Aysen3434 Zezeeeyyldrm benimde esim asker ama neyse ki tayinimiz cikti gidiyoruz burdan kurtuluyorum. Bana kan tahlilim iyi cikarsa seker yuklemesi yapilmayacak sanirim. O tarz bisey soyledi.