furkanselin Kayseri’de Detaylı Ultrason Yaptırıp Memnun Kaldığınız Hastane Ve Doktor Varsa Bilgi Verirseniz Memnun Olurum 😊🍀
inci_34 furkanselin hastanelere sormuştum ama pek yoktu iki doktor var zaten ben Mahmut Tuncay a gitmiştim sessiz sakin biri sesi kısık ama sonrasında baya Muhabebt ettik 550tl ödedik
Melikecskn2303 furkanselin bende tuncay özgün e gittim eşim de girdi bir saat baktı renkli ultrasonu cikartmadi ama cd verdi mustafa başbuğu yazmış arkadaşım biraz önce ama eşinizi almıyor o doktor siz tek giriyorsunuz ben onun için gitmemiştim 500 tl de ücret ödedik
Latife038 furkanselin ben kizılay hastanesinde şerif beye yaptirmistim 250 lira ucreti var 25 30 dakika suruyo cok samimi tatli dilli bi doktor. En ince ayrintisina kadar bilgi veriyor Tavsiye ederim.
furkanselin inci_34 Eşinizle mi girdiniz tek mi? Bide ultrason sonunda CD veya renkli fotoğrafını verdi mi? 😊
inci_34 furkanselin eşimle gittim ara ara renkli fotolar gösterdi CD verirdi ama renkli foto yok galiba çıkışta işleme dair detaylı ne yaptığını anlatan imzalı kaşeli bir kağıt veriyor
furkanselin Latife038 kusura bakmayın çok soru soruyorum ama fotoğraf renkli mi yoksa normal siyah beyaz mıydı ☺️
Hav12316 Medinekk ben riksli olduğum için takipli hastasıyım çok iyi bir doktor Prof kendisi alanında uzman