Mom789 Adalina09 gelir ay ben o kadar çok kola hamburger ve cigkofte üçlüsü tukettimki ucunude görmek istemiyorum 😂😂 zaten doguma 2 3 hafta kaldı dogurduktan sonrada kilo vercem diye yemem acısını çıkardım bahaneyle 😂
midekoruyucu Adalina09 çok abartmadan canım çekince istediğim herşeyi yiyorum, takmıyorum öyle şunda şu var bunda bu var
Dilekcnkn Adalina09 Asıl önemli olan doğumdan sonra çünkü o zaman yediklerimiz bebeği tetikler içtiğimiz bir kola yada fasulye gaz yapar doğru ama hamileyken saçma geliyor bana 😂😂
SimayT Adalina09 Gün içinde böyle böyle takviye yaparsın işte 😬😂 benim doktorum sadece son ay yemeyi bırakmamı söyledi en fazla kiloyu o zaman aldığı için sağlıklı besinlerden alsın dedi
Mom789 Adalina09 aynen bu kafa iste ama şuan pişmanım tartıyı rakami gördüğüm için 😂 vercez insallah ya kilolari 😂🙈
midekoruyucu Adalina09 atın ölümü arpadan olsun modunda takıldım bu zamana kadar, 33+3teyim böyle de devam edicem 😂
BlueButterfly Adalina09 cips de yedim 2 3 kez çiğ köfte de yetim 2 kez aşırısı elbet zarar çok yeme nefsini korelt
BusraUras Adalina09 ben ilk 6aya kadar nefsimi köreltecek kadar yiyordum canım çekince az az. Şimdi hiç tüketmiyorum. Çiğ köfte hiç yemedim ama hamileliğim boyunca sevmiyorum da 😅
sinefil Adalina09 İkisini de yemiyorum. Çiğköfte etli sevdiğim için hamileliğimde hiç yemedim. Cips de 1-2 tane ağzıma atayım bırakayım olmuyor tadını alınca paketi bitiriyorum o yüzden hiç yemiyorum
Kubra5734 Adalina09 canimin istedigi herseyi yedim iki gebeligimdede gayet saglikli iki tane kiz cocugum var cok sukur hamilelik bir hastalik degil o sekilde gormeyin
Csm Adalina09 ya ben 10 ay boyunca yemeden yapamam, cok sık olmamak şartıyla örneğin 2 tane hazir çiğköfte yiyorum, haftada 1 küçük bir kase cips yiyorum vs vs
Fetfet Canim ne cekerse yiyorum cigkofte cips bazen sofrada varsa kola,meyvemi de yiyorum sutumu de iciyorum tabi ki eskiden nasilsa hala ayniyim yani hic bisey degismedi hayatmda.Cok takilmamak lazim bence