Gulsah80 Kızlar ikinci erkeğe hamileyim ama ismine bir türlü karar veremedik ilk oğlumuzun adı MEHMET AYAZ simdi ikinci bebegimde erkek anamı güzel olan dinimizde de yeri olan erkek ismi önerebilir misiniz lütfen ❤
Mdnyldz Ahlas koyucaz biz ; En halis, daha temiz. Temiz yürekli, iyi ahlaklı, iyi niyetli. Anlamına geliyor. Kur’an da Sad Suresinde geçiyor
SenaHifa Mdnyldz biz de doruk ahlas koyucaz inşallah oğlumuzun adını ahlas deyince o ne öyle diyen burun kıvıran insanlar oluyordu anlamını vs bilmeden sizde görünce bi mutlu oldum adlarıyla yaşasınlar inşallah ☺️
PsikologEzgiAlbas Mdnyldz bizde ahlas düşünüyorduk ama söylenmesi zor diyor herkes 🤔 o nedenle tekrar isim arayışlarındayız.
inci_34 Btl3407 anlamı güzle ama çok zor yazılmasın söylenmesi ben insnın geleceğinde her adını söyleyişinde bu kadar zorlanmasında yana değilim 🤔
Symazturk Gulsah80 biz Doğu koymayı düşünüyoruz dini yönden bir anlam taşımasa da başlangıç olması güneşim doğuşunu anımsatması açısından anlamlı ve hoş buluyorum bazı erkeklere de çok yakışan bi isim fikrimce 🤗
Gulsah80 rozmerve anlamı nedir acaba ? ElifAkaln evet anlamı çok güzelmiş PsikologEzgiAlbas evet telafuzu zor bi isim
Mdnyldz PsikologEzgiAlbas evet kimisi bizede ayni tepkiyi veriyor aile ve çevreden ama hiiiç takmıyorum . Eşimle bizim içimize sindi.
Aysekilic Gulsah80 biz ibrahim koyucaz hayırlısıyla Allahı ilk bulmak isteyen peygamber efendimiz Hakların babası
ElifAkaln Gulsah80 selman ve Asım şahane isimler. Oğlumun adı Çınar Asım. İkinciye oğlum olursa Alparslan veya selman koyacağız. Asım günahtan kaçan temiz erkek demek.