Seydatelli 32 haftaligim ve geceleri ellerim uyusuyo ve parmagimda uyusukluk var gcmiyo normlmi acaba yada böyle olan varmi
Saraselo63 Seydatelli gayrette normal canım şişkinlik oluyor uymuşma oluyor tutulma oluyor gayet normal:)
midekoruyucu Seydatelli bu sabah felçli gibiydim tövbestağfurullah 🙈 iki elim birden uyuşmuş kıpırdamıyor, ayaklarıma baldırlarıma kramplar girdi kalakaldım öylece 😅
Aysobaciniz Seydatelli ben 22 haftalığım geçen hafta ciddi ciddi uyuşmalar uykudan uyandırır oldu şuan yok ama çok şükür oluyormuş hamilelik boyunca
Zelsonr midekoruyucu Bende bu sabah tuvalete kalkacaktim bir baktım sağ elim uyuşmuş hissetmiyorum anam dedim şimdi tuvalette işlerimi nasıl halledecem 🤦🤦🤭😂😂 Allah yardım etti
01-adana Seydatelli bende 30.haftama göreceğim sağ elimi kullanamıyorum resmen doktora gittim ılaç yazdı
midekoruyucu Zelsonr 😂😂😂😂 tek temennim bu uyuşuklukların kalıcı olmayıp geçmesi🙈 çok zor gerçekten, insanın hayatı kısıtlanıyor
BusraUras Seydatelli ben ben 😍 benimde öyle 32.haftadan sonra başladı. Doktorun verdiği vitaminleri eksiksiz kullanıyorum şuan çok şükür azaldı biraz.
Arslan2104 Seydatelli Aha bu ben. Yeminle 3 4 gündür parmaklarım hem uyuşuyor hemde felaket ağrıyor. Covid olabilirmiyim diye bile düşündüm. Vücut ağrıları oluyrmuş ya dedim belki bende parmak ağrısı oldu 😃
asyamm59 Seydatelli bende 32. Haftadayım 3 4 gündür sol bileğimde ağrı ve parmaklarımda uyuşma karıncalanma ve ağrı oluyor. Dr ile görüştüm hamilelikte normalmiş. Özellikle benim geceleri oluyor. Hareket ettirmemi ve masaj yapmamı önerdi
Momlife1 Canım son haftalarda ve kızım doğduktan bir kaç ay devam etmişti elim felç olmuş gibi oluyordu Ödemden ellerdeki sinirler sıkışmış karpal tünel sendromu olmuştu çok kötüydü Allah şifa versin bol su iç