suscarparimm Pinkbutterfly Ben genelde ordan yapıyorum Dışarı çıkamadığım zamanlarda ve çok güzel geliyor 💜
nurdane3504 Pinkbutterfly ben bı defa yaptım kumaşını hiç beğenmedim yada ben kaliteli almayı seviyorum bana öyle geldi bilemicem bidaha da yapmadım onuk modaala falan oralardan çok aldım memnunum
Mlhameliha Pinkbutterfly canım bende iki defa sipariş verdim bir takim çöpe gitti kumaşı berbat diğer takımda iyi gibi ama kumaşı yakıyor yazın giyilmez güzel ürünler görünüyor ama alınca bazıları beğeniyor bne beğenmedim
Gururunannesi Pinkbutterfly ewt ,😒 herseyim istediğimin tam tersi ve eksik geldi . Parama yazık oldu. Kaç kere iade fln için başvurdum yanıt alamadım.
Senayyaprak33 Kesinlikle alınmasın çünkü kaliteleri beraber çok kötü malları elbiselerin o yüzden fiyatları o kadar uygun. Mesela 10-20₺ fazladan verin farklı sitelerde daha güzellerini alabilirsiniz
SerpilEsra Pinkbutterfly cok kotu urunleri evde giyiyorum ben. Bu siralar gordugum kadariyla ifsa dolandirici sayfalarda paylasti iyice bozmuslar