SimgeAydn Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Bugün adet günüm henüz olmadım. Testte negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Belacivciv SimgeAydn ben böyle bir şey yaşamadım ama daha erken diye çıkmamış olabilir birkaç gün bekleyin adet olmazsanız tekrar test yapın :)
minipanda SimgeAydn prodictör early tavsiye ederim onda varsa cıkıyor biraz pahalı bilmiyorum bütçenizi aşarmı
Biranne2meyve SimgeAydn bugün adet gününüz daha saat çok erken böyle şeylerde en iyisi beklemektir bence bugün yapmayın derim bekleyin
[silindi] SimgeAydn bende adetten 4 gün önce erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet günümde normal test yaptım pozitif çıkmıştı 🤷🏻♀️
SimgeAydn [silindi] normalde hep 4 gün erken gelir düzenli adet olurum. 26 günde bir oluyorum. Bugün adet günüm test yapsam mı acaba
Yagmur00 SimgeAydn bende aynısını yasadım test yaptım negatif sonra adet tarıhı mı bekledim olmadım doktora gittim hamıle oldugumü ogrendım
sumeyraballl SimgeAydn erken gebelk testlerine bende inanmıyorm bizim gelinde adetinden 2 gün önce yaptı negatif çıktı adeti 2 gün geçtikten sonra bidha yaptı normal gebelik testiyle pozitif çktıı çok şükür doğdu bebeğimz
Zeynp00 SimgeAydn tekrar yapın benim de adetten 5 gün önce yaptım erken gebelik testini çıkmadı adet günü çıktı
Minikbirdunya SimgeAydn ben de adetime dört gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı. Bir gün kala normal 5 liralıklardan yaptım hamile olduğum çktı. İnsallah sizin de böyledir
SimgeAydn Minikbirdunya evet bugün normal test yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim değeri 38 çıktı çok şükür
duyguluanneee SimgeAydn merhaba benim de adetimden dört gün önce erken gebelik testinde ve kan testinde negatifti adet günümde olmadım kan verdim pozitifti inşallah sizinki de öyledir hayırlı haber alırsınız
Nilya88 SimgeAydn canım erken gebelik testi adete 10 gün kala bile sonuç verir eğer, pozitifse, muhtemelen bebek yok Rabbım gönlüne göre versin inşallah vardır
Cansel43 SimgeAydn benim öyle oldu yaptım çıkmadı adet olmadım 7,8 günbekledim tekrar yaptım silik çıktı 1 hafta geç döllenme olmuş oyüzdn çıkmamış