Sedacengiz Esmakiral Haliyle.. Ama süt alırken günlük süt ve cam şişe de olanı tercih ediyorum. Kutu sütleri kokuyor bana 🙄🙄 Yoğurt bazen annem mayalıyor bazen de şu tava yoğurtlar var ondan alıyorum, ayran yapıyorum çocuğa çok faydası varmış
Deletedmom15257 deletedmom28 Esmakiral köy yoğurdu yumurtasi ve peyniri sadece suy marketten oda icmiyorum aradaaa
Songul88 Esmakiral süt içemiyorum ama yoğurdumu evde kendim mayalıyorum. Gebelikten öncede mayalıyordum evde bir çocuk daha olunca ☺️
silla Yoğurdumu kayinvalidem getirttiriyor bi köyden köy Yoğurdumu yani mayalanmis, sütü de içemedigim için dışardan alıyorum direkt koy sütü kokuyor bana kızlar 😕
deletedmom28 Deletedmom15257 yok bacım burda herkes yazıyo köy yumurtası fln diye de hiç inanmıyorum valla haftaya niğdeye gidcem ordan bulurum artık
Demir Yoğurdumu hep kendim mayalarım.Yumurtam gezen yumurta olur mutlaka.Sütü pastörize torku alıyorum.
deletedmom28 Deletedmom15257 yiyemiyom ben her peyniri gı 😝😝😝 bütün d vit ihtiyacımı ayrandan karşıladım bi de kakoulu süt var sen düşün 😂
Melved Benim sadece süt yoğurt değil herşeyim doğal çok şükür. Marketten aldığınız süt yoğurt daha zararlı kızlar babam süt fabrikasında çalıştığı için içeriklerini biliyorum ve asla kullanmam