Symazturk DFNMRYM sağlığı yerindeyse kilonun hiçbir önemi yok iştah açıcı vs çocuğunuz büyüyüp yetişkin olduğunda yağ olarak kilolar üstüne yapışıp kalıyor hiç takılmayın derim zaten aman aman bi düşüklük yok kilosunda da 😊
Basakgul DFNMRYM Sağlıklıysa kiloya neden bu kadar takıyorsunuz ? Doktorunuz da gerek görmemiş olacak ki ilaç ya da takviye yazmamış.
DFNMRYM Basakgul aslında dediğim gibi takmıyrdum buaralr iyi gıdyrdu ama ole kilosu az diyince hemşire annlık işte üzüldüm şuan hamıleyım ikinci bebegıme acaba ılgılenemıyrm diye üzüldüm mide bulntılrndan biraz mutfaktan uzklastm o yüzden eşim yardımcı oluyordu hp sağ olsn şuan daha ıyıym
Eydr DFNMRYM canım benim ocean Multi vitamin al her sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşığı yok karnına ver, 10.günden sonra sen yetişemeyeceksin bebişe ne yapsam da yese diye çünkü sürekli yemek yiyecek Allah’ın izniyle😍🙏🏻 bir de gün içinde çiğ ceviz tüketmesini sağla🤍🌸
Seferyehatun DFNMRYM canım sen minyon birimizin peki, sana çekmiştir bir kilo eksik diye çok telaş etme sağlığı yerindeyse sık sık hasta olmuyorsa zayıf olsun ne olacak, tahin pekmez yiyebilirse çok fayda ediyor. Ama endişe etme hiç
DFNMRYM Seferyehatun evt haklısnz tek kilo acısından dgılde vitaminli şeyler vermek ıstyrm pekmez tahin bnmde aklımdan gctı bugün yarın baslıycam inş allh razı olsn
Eydr DFNMRYM evet canım içeriği tamamen doğal iştah açıyor tadı portakallı güzel hem içersinde bir çok vitamin ve balık yağı da var hiç birinin tadı keskin bir şekilde gelmiyor :)
Deniztrn DFNMRYM 1 kilo için kendinizi yıpratmayın kızınızı da zorlamayın🙄 bazı insanlar daha zayıf olabilir bu bi çizelge ile ölçülmemeli.. sağlığına bir engel tescil etmiyosa ve büyümesi kilosu ile orantılı ilerliyosa sorun yok.. hemşire ve doktorların kilo üzerinden bu şekil yorum yapmaları da çok yanlış 😒
DFNMRYM Deniztrn evt bazen korkutuyrlar solemesını bılmıyn çok var destegınz için çok telkkur edrım bana çok moral oldunz burası ıyıkı var
Deniztrn DFNMRYM maşallah doğuştan manken vücuduna sahip fıstık gibi kızınız var 😅😅 herkes incecik çıtı pıtı olmak için uğraşıyo ☺️
Gezegen_00 inci_34 Katılıyorum dünyaya gelen bir şekilde büyüyüp gidiyor doktorlar ne çok seviyor korkutmayı ya
Egosto DFNMRYM hiç dert edilecek kilo değil ayrıca boyu önemli doktorlar kilodan ziyade boyu büyüme kriteri olarak dikkate alıyorlar benim oğlumda 14 aylık 10 kilo doktor hiç sorun etmiyor çünkü boyu güzel uzuyor
DFNMRYM Deniztrn güldürdünz beni vlla teşekkür ederiz güzel kalbiniz için allhım evlatlarımızı bize bagıslasın amin