Cansu13 Minikkaya ben 90a 190 aldım ama başka ölçüleri de var trendyolda sanırım. Ben kiwinin oyun parklı beşiğinden aldım bir süre sonra odasına geçireceğim yavaş yavaş yatıracağım beşiğini de odasına koyacağım 5 6 aydan sonra kamera aldım daha sonra da 10 aylıktan sonra geçirmeyi düşünüyorum temelli olarak yatağına
temizelezgi ruveyda14 ben de yapmıyorum. Bi tane misafir odam vardı. 1,5 kişilik yatakla kocaman dolap var ilerde ona uygun bi masa bi sandalye alırım oh mis 😎
Goxun Seydacann benim hiç içimden bebek odası yapmak gelmiyor ya hiç görmiycek anlamıycak bi bakmışız büyüycek bile .biraz daha çocuk odasına yakın bi oda yapmayı düşünüyorum 🙇♀️
MeryemAsln @Gzmk Amin hepimizin ki inşallah 🙏🏼☺️ Google resim yükle dediğinizde, yükleme yapıyorsunuz Ya fotoğrafı kopyala yapıştır yapıyorsunuz yada direkt resim olarak seçip adresi buraya atınca böyle çıkıyor 🌹🙂
BTSG04 Gulsah94 varmış canım burdan bi arkadaş var demişti. 400€ kadar tuttu ama türkiye fiyatını bilemem
Morvy Gulsah94 ikeadan pax dolap diye geçiyor bende yaptıracağım gittiğinizde yardımcı olurlar hatta arkadaşın yaptığı dolabın kapaklısı 1700tl fln ama arkadaş iki dolap yaptırmış sanırım yan yana koymuş benim dediğim tek dolap:)
minnakvearas MeryemAsln benim de 2-3 yil sonra tayin durumum var ondan taşınması en kolay seyleri tercih ettim a101 den dolap aldim bir de park yatak.Şimdi A101 e yada bim de şifonyer gelmesini bekliyorum yoksa trendyolda 350 liraya var