Ruyasusam MeryemAsln Merhabalar dolabı a101 den mi aldınız bende düşünmüştüm ordan alıp kulplarini değiştirmeyi 😊
Mnns1 Seydacann ah keske bi odasi olsa 16 aylik kizim var bizimle ayninodada yatiyo ve 31 haftalik gebeyim .sizler paylasinda bizde bakalim bari 😅
Seydacann Mnns1 bende daha yapmadım canım fikir alıyorum arkadaşlardan🥰🥰 umarım herşey gönlünce olur bunlar fasa fiso sağlıklı olsunlarda gerisi boş❤️❤️
Mnns1 Seydacann kesinlikel valla hani yanlis anlamayin alamayacak durumum olmadigindan falan degil ama evde oda yok 😂cok heves ettik ama cocuk odasi fizanda yatak odasi pariste o kadar uzak
MeryemAsln @Ruyasusam BİM’den aldık 😊 Kulplarını sprey boya ile boyadık Hatta gördüğünüz diğer komodinler de bekarken benim oda takımımdı, kahverengiydi Geri dönüşüm yapıp beyaza boyadık Büyüdüğü zaman direk genç odası alacağız Allah izin verirse inşallah Şimdilik masraf olsun istemedim 😄
Ruyasusam MeryemAsln Cok güzel düşünmüşsunüz bende biraz büyüyünce uzun yıllar kullanacağı bi oda takımı almayı düşünüyorum. O zamana kadar sizin gibi pratik çözümler araştırıyorum 😉
minnakvearas MeryemAsln benim de 2-3 yil sonra tayin durumum var ondan taşınması en kolay seyleri tercih ettim a101 den dolap aldim bir de park yatak.Şimdi A101 e yada bim de şifonyer gelmesini bekliyorum yoksa trendyolda 350 liraya var
psychologist Oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik zaten en az 1-2 yaşına kadar yanımızda yatacak , anne yanı beşiği alıcam birde odamda şifonyeri boşalttım eşyalarda oraya 😇 sonra güzel bir oda yaparım 2 boş odam var ama aldıklarımın modası geçer yatamadan 😁
BTSG04 Seydacann Sedadefne Gzm-plt_94 Gzmk Bir_tospik_beklerken Kızlar baby yazısını sordunuz hediye geldi nerden bilmiyorum ama trendyolda buldum bi bakın isterseniz 😊 https://m.trendyol.com/patladi-gitti/33-parca-baby-yazili-seffaf-beyaz-kutu-balon-seti-baby-balon-kutusu-bebek-cocuk-dogum-gunu-kutlama-p-48195644?boutiqueId=568741&merchantId=117788
Fatmanur-3 Gzm-plt_94 buldum tatlım ben bak link bu https://ty.gl/iaxedmbt trensyola harfli balon diyince çıkıyor
BTSG04 Gulsah94 kod yok canım ikeada kendin tasarlayabiliyprsun ebatından çekmecesine askısına tamamen kendin tasarlıyorsun ben o şekil yaptım