Naz_01 Emdok 2000 evler,Dr Sadık Ahmet Bulvarı no 5/2 Çukurova. Google Adana Meltem çocuk ve genç odaları yaz canım orda çıkıyor.çocukistan’ın yanı real yolu üzerinde. Beşiğin adı mondo diye geçiyor
Damlasara Bhrykndmr merhaba anne yani besiginizi ne kadarq hangi marka aldiniz acaba kullanisli olur mu ben de düşünüyorum.Ve ic yatak almayip mi babyneat aldiniz?Eger oyleyse ne kadar sureyle yatar o yatakta😊 Crvaplayabilirseniz cok sevinirim🙏 Saglikla gelsin insallah
Bhrykndmr Damlasara Anne yanı (Minimoda)hepsi buradan 230 TL ye aldım. İçinde yatağı var ama çok ince diye babynest koymuştun rahat etmişti. Şuan oğlum iki aylık iri bir bebek olduğu için babynestsiz kullanıyoruz :) Doğduğundan beri anne yanı beşiğinde yatıyor gayet memnunuz biz rahat ettik tavsiye ederim.
Edabarakk_ Bhrykndmr merhaba sizden görünce sorunca daha fazla içime sindi bende sipariş ettim dolap ve 8 çekmeceli şifonyer inşAllah güzel gelir 🤗 odası bomboş şuan 😂
Bhrykndmr Edabarakk_ Hadi hayırlısı canım, bu sayfaya yönlendirdiğim çok kişi oldu. Hiç kötü yorum almadım, İçin rahat olsun 🤗🌸
Nur-Fatma63 Merhaba kızlar ben isimli bebek odası halısı yaptirmak istiyorum da yaptirdiginiz onere bileceğiniz yer varmı acaba