Babymomy Elif2912 çok iyi bende kullanan birini merak ediyordum sallanan ve sallanmayan vardı artık ona bakarız insallah uslu olur oğlum 🥰
Elif2912 Babymomy bu z kusagi bebekleri genelde uslu olmuyor canim bnm cvremde hep oyle bnm cocuklarda fena ama eltimin oglu var masallah pyle usluki bebegim dogunca agzina tukurtturcem 😂😂 cok cektimm
Babymomy Rmsk aynen mantıklı geliyor bana da biraz büyüse hemen yatak derdine düşüp masraf yapmayız tek baza ile hallolur
Yalnizanne97 Bibebisgordumsanki perdem kendi perdemdi daha önce yaptırmıştım zaten. Sadece 2 kanat fon 260 tl
Shyla_ktlu Mom789 süper ya çok çılgınca aslaa böyle bi modeli hayal bile edemezdim güle hüle büyütün inşallah 😃🤲🏻😍
tanya25 Naz_01 bende oradan düşünüyorum, beğendiniz mi? Bir de internet sitesinden mi aldınız mağazasından mı?
a_burcu_bur Bhrykndmr canım duvardakileri toplu mu aldınız, kendiniz mi oluşturdunuz. Ben bulut isimlik olarak vs görmüştüm de ayrı ayrı alıp siz mi birleştirdiniz 🧿 acaba nerden, ne kadar 🙈
Bhrykndmr Seydacann Herseyi ayrı aldım 🤗 Beşik ve küçük beşik Hepsiburadan Dolap ve Şifonyer instagram: decobar_dekorasyon