Gamzeinci00 kdrr38 aynen kuzum tutturmuş ille Asaf olsun diye bahane bulup duruyor eşime birşey demedim ama sürekli bebeğinden bahsederken Cihangir diye bahsediyorum iyice alışsın diye
kdrr38 Gamzeinci00 ne hakla karışıyorlar anlamıyorum ben şahsen çekinirim ne kadar da babannesi olursam oluyum karışmam sen dinleme bence sadece bu konuda değil ileride de kafan cok ağırır her istedikleri olsun isterler bende cinsiyetini öğrendiğim günden beri kendi beğendigim isimle hitap ediyorum
ElifAkaln Gamzeinci00 isim çok güzel bence abuk sabuk birçok isimden daha iyi. Bana da çok demişlerdi ama alışıyolar bi süre sonra
Beyaz-12 Gamzeinci00 gayet güzel ve anlamlı bir isim adıyla doğup büyüsün inşallah. Çok güzel bir seçim yapmışsınız o gereksiz çevre bende de var merak etmeyin
Nur_tanem Gamzeinci00 ben rüyamda görmemiş olsaydım ismiyle Cihangir koyacaktım veyahut Mete 😍 ama Alparslan olacak nasip olursa rüya etkiledi 🧿😇 ismiyle yaşasınlar başında anası var babası var diğer şahıslara laf düşmüyor canım düşürme yaparken kimseye sormadık isim koyarken de gereksiz fikirlere yer verme senin en dogal hakkın evladın🙊🤭
Zero2344 Gamzeinci00 çok guzel Bi isim canım kimseyi duyma Herşeye burnunu sokmasalar olmaz. Bende kızımın adını Zeren bırakacam eşimin ailesi öyle isim mi olur Zeren ne ya deyip duruyorlar. Bende benim çocuğum emeğini ben çekiyorum istediğim ismi bırakırım kimseyi ilgilendirmez deyip susturuyorum
Dilekcnkn Gamzeinci00 o neymiş öyle 😂😂 ne saçma düşünceler valla ya bence çok naif duruyor çok beğendim ben ☺️☺️
Mom789 metehaninannesiii hahahhaha ne kadar içten söylemiş ahahaha okurken o şiddetle okudum istemsizce 😂😂😂
Momolmayolunda Gamzeinci00 bence çok güzel bir isim siz çevreyi umursamayın sizin çocuğunuz sonuçta beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın 😉
nazkeve çok güzel bir isim o adda bir öğrencim vardı ve tanıdığım en efendi, akıllı öğrencimdi. oğlum olsa ben de düşünürdüm☺️
Siibeell Gamzeinci00 bizde cihangir koyucaz, kızımın adıda lina ilk duyduklarında bizede bi ton söylendiler yok milletin dili dönmezmişte yok ne demekmişte vs vs bi kulagımdan girdi bi kulagımdan çıktı valla
Taze_gebe Gamzeinci00 hiç bozulma ve gül ay koptum size bu ne yaa hahahha fln de biraz modern olun de
Ruyasusam Gamzeinci00 Artık herkes aynı isimleri koydugu için Cihangir öyle güzel geldi ki 😍 adıyla yaşasın inşallah 😍🧿💙