Birmelekhikayesi Kızlar unı dışında daha uygun fiyata da kullanabileceğimiz alkolsuz ıslak mendil yok mu
Dilekkkk Birmelekhikayesi baby me canım hem uygun hem kaliteli e bebekde 10 kutusu 35 tl 2. Ye %30 da var
zlemAcar Birmelekhikayesi canım baby& me ıslak mendil çok iyi tavsiye ederim. Ve neredeyse yarı fiyatına
ZeykemKaya Birmelekhikayesi canım 30lu paket kocaman koli unıbaby aldık ındırımdeyken. Bidaha kesınlıkle alamayız dıye dusunuyorum baby me kullanıcam 3 pakette baby me var suan uygun gercekten ebebekden almısdım onude 3 tlye gelmısdı ındırımdeydı.
Sinemolyaan Baby me 😂 en ucuz olanı e bebek de satılıyor çoğu kişi memnun ama ben hiç denemedim tavsiye eden de çok
Birmelekhikayesi Sinemolyaan araştırmak lazım yani uygunsa ve sağlıklıysa unu tercih ederim sanırım ☺️
Dilekkkk Birmelekhikayesi yok diye biliyorum ama araştır canım kokusuz zeytinyağlı saf diye biliyorum
Epelinkiran Ebe bize slpeepynin saf suyla dokunmuş olanını önermişti diğerlerinde mutlaka alkol fln oluyo kullanmayın demişti
eCeCik Bende baby&me nin temizleme pamuklarından alıp kullanmayı düşünüyorum 60*15 56₺ di ebebekte emazından pamuk ıslatı kullanırım
Birmelekhikayesi eCeCik cok fazla alt değistirildiği için bi süre sonra ıslatma işi zor gelir diye vaz gectim bende sizin gibi düşünmüştüm bi ara☺️
eCeCik Birmelekhikayesi ben bu detayı düşünmedim tabi ama alıp deneyeyim diyorum dellenirsem gidip uni baby alıveririm😂
Elifrana Birmelekhikayesi sleepy kesinlikle tavsiye ederim. Yenidoğan ıslak pamuk havlusunu kullanıyorum ve cok memnunum. 4 lü paketi 12 lira
Bus Birmelekhikayesi o zman mustela kullancan cnm 2 paketi 28 TL eczaneden alabilirsin ilk doğduğunda ondan kullanmıştım