ErdemirinAnnesi daha 1 hafta önce bu fiyattı bi baktım sipariş edeyim dedim bu fiyat çok şaşırdım 1 haftada 200 tl koymuşlar kızlar düşer mi bekleyim mi bide daha çıkarsa da düşünüyorum kararsızım
Susamtanem2 ErdemirinAnnesi şuan herşey olabilir ne bundan almamıştım sallamaya alismasin diye dogm ne ZAman bilmiyorum ama Şubat’ta anca indirimler olur bı de dönem dnem oluyor isterseniz takip edin
Minikpandaa ErdemirinAnnesi bekle cNm biraz akşamları gece bak bazen düşebiliyor gerçekten artık çok acımasızlar
3MelekAnnesi3 ErdemirinAnnesi böyle bir şeye neden 600 700 lira para verme gereği duyuyorsunuz nacizene fikrim bebegin en fazla yatacagı ilk 3 4 ay dönemeye baslayınca burda durması imkansız kemeri var dersende bebek dönemedigi için aglayabilir yine durmaz😊
Zynpo ErdemirinAnnesi merhaba canım bir arkadaşım oğluna bundan aldı oğlu hiç kullanöadı arkadaşım kaldırdı satacaktı istersen onunkini al 450 veriyor. Hiç kullanamadılar
ErdemirinAnnesi Susamtanem2 işte ama düşer mi çıkar mı bilmiyorum yaz çocuklar zengin mi oluyo anlamadım ki
ErdemirinAnnesi Minikpandaa gerçekten ya içim birden cız etti yemin ederim askeri ücretle çalışanlar ne yapıyo nasıl alıyo anlamıyorum aklım almıyor
Dilek94- Bende Joie illusion park yatak alacaktım bir günde 1299dan 1499 yaptılar ebebekte sinir bozucu almayacağım.
ErdemirinAnnesi Dilek94- ama 50 koyarsın tamam ama 200 nedir arkadaş milet havadan mı buluyo parayı şaka gibi
vi_contes ErdemirinAnnesi aagari ücretle calisan bunu zaten almaz canım cok şükür ben alsam alirim ama buna bence para vermeye degmez ha zenginsen bilemem tabi de
Gamzeinci00 ErdemirinAnnesi asgari ucretliler alamıyor canım ilk bebegimde eşim asgari ücretle çalışıyordu o zaman bile çok şeyde kalmıştır gözüm şu an durumumuz çok iyi ama Allah yardım etsin herkese hala alamadiklarim aklimdadir şimdi ki bebeğime yapıyorum hepsini
Nejlavrl ErdemirinAnnesi buna gercekten bende cok üzülüyorum biz sıkışıyoruz ya asgari ucretliler bebek alisverisini nasil yapiyor acaba allahim yardımcıları olsun gercekten cok zor bebek ürünleri inanilmaz pahali
ErdemirinAnnesi 3MelekAnnesi3 komşum almış yemek yaparken koyuyorum diyo bi bakıyorum uyumuş çok rahatım diyo etrafımdakilerde aynı olsun aklım kalmasın
Ozlem23 3MelekAnnesi3 öyle deme o kadar kurtarıcı ki insan birşey yaparken koyuyo böyle bisiyin içine ohh mis düz dehilde böyle eğimli birşey iyi oluyo bebek hep yatmak istemiyo cunku
Mom080 ErdemirinAnnesi yaşadığınız şoku ben geçen ay yaşadım 1.5 ay önce jokerden her şeyi toplu alışveriş yaptım öyle bi denk geldi her şeyin üstüne 20-30 50 lira koymuşlar
ErdemirinAnnesi Mom080 yaz bebekleri zengin parayla geliyorlar herhalde sordum niye birden böyle zam yaptınız diye yaz geldi fiyatlar değişti diyo
ErdemirinAnnesi vi_contes hoşuma gidiyo görüyorum bebekler oynuyo yatııyo ne bilim aklım kalmasın beğeniyorum ama yani ne bilim fiyat birden artışı şok etti
A_s_23 ErdemirinAnnesi ben ilk fiyatına göre almıştım cnm ne zaman da baksam hep o fiyattı bende şaşırdım şuan 😂🙈
Mom080 ErdemirinAnnesi ben alışveriş yaparken mağaza çalışanları demişti şaka gibi gerçekten iyi ki erken yaptım o alışverişi suan yapsam çok rahat 3-4 bin oynayacaktı
ErdemirinAnnesi Mom080 bizde dün bebek odasını aldık eve dönerken bide e bebek bakalım dedim herhalde burası pahalı dedim baktım internette de uçmuş rahat oynar canım baya rahat oynar