Prenses888 Biliyom daha çok yeniyim 10 haftadayız ,fakat ilk sezaryan çok zor gecmıstı,devamlı uykusuzluktan sersem gibi olmuştum ve baş ağrısından çok fenaydım sizler bunların önlemek için neler yaptınız
Havva Prenses888 korkma canım dr izin verdiği an suyunu kahveni iç ve yürümek için sakın bekleme bol bol yürü o zaman bir şeyin olmuyor üçüncü sezaryeni olacağım iki ay sonra Allah’ın izniyle bunu da hemen atlatırız
Linaasel Prenses888 ikinci çok kolay emin ol hiç ağrı yoktu sizi yoktu bende doğumdan çıktım normal yapmış gbi yurudum kalktım da odrde hamileym smdi nolr bilmem
Senadalmiss Ben işk sezaryen doğumum da iki büklüm yürüyodum dr dedi sen böyle yürüyünce acın geçmicek cidden de öyle. Bol bol yürüyüp sıvı tüketince hiç bişeyin kalmaz Allahın izniyle 2 kez sezaryen oldum hiç zorluk yaşamadım
Prenses888 Havva Allah kolaylık versin canım ılk çok zordu resmen 2 ay kendime gelemiştim onun için korku endişe zaman zaman sarıyı içimi Tabi öncelikle rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kulaklarımıza aldırsın
Anonim2015 Ben ilk sezaryanımda erken doğumdu kızımı görebilmek için olduğum sabahın akşamı kalkmıştım yoğun bakımla odamın arasında mesafe var dı tutuna Tutuna yürüyordum hemşireler çok güçlü bır kadın demişti eşime çocuğum için galıba agrılarımı önemsememiştim iki gün sonra zaten serbest yürüyordum ikinci doğumumda sesaryan dı ondada olduğum akşam ayağa kalktım kolik bebekti çok ağlıyordu hastane koridorunda kucağımda gezdırıyordum ne kadar korkarsan o kadar zor gecıyor üçüncü bebegıme hamileyım hıc aklıma gelmıyor bile
Prenses888 Anonim2015 ewet pskolojik olarakta gözünü korkutuyorum ya buda aynı zorluklar cekersen falan dıyom
Senadalmiss Prenses888 ben 2 doğumumda da genel anestezi almıştım şimdi 3. Hamileyim ☺️ Bu kez spinal olmak istiyorum ☺️ Bakalım nasıl geçicek
Havva Prenses888 amin canım 🥰 içini ferah tut bende ikinci de çok kasmıştım kendimi ameliyathanede neler olacağını bildiğimden omzum tutulmuştu😂 iki gün çektim ağrısını
Prenses888 Havva ewet canı pskolojik hazırlık aslında cook önemli kendimizi pskolojik olarak nasıl hazırlarız acaba
Havva Prenses888 her şey güzel olacak rahatça atlatacağım çok rahat geçecek diyeceğiz😂 başka çare yok🥰