2melekannesi_ Boncukkk yerleşme olabilir bence çatlama diye düşünmeyin ilişkiden sakının ilk haftalar riskli olabiliyor aslında kan verseniz gebelik var mı yok mu ona göre hareket etseniz daha sağlıklı olur
Boncukkk vi_contes adetin 3.cu gunu doktor 2 yumurta görmüştü sonra adet bittikten sonra 9.cu gün gittiğimde aktif 2 yumurtan var dedi o zaman seffaf akıntım var değerlendirdim simdi 18.ci gündeyim kafam çok karıştı ilk defa böylr kanamam oldu 😳 yeni mi çatlıyorlar acaba
vi_contes Boncukkk yok canım o zamandan bu zamana catlama olmaz yumurtlamadan bir gün sonra catlama olur o zaman yerlesme kanamasi olabilir belki
Boncukkk vi_contes doktor boyutta vermedi aktif yumurtan var demişti bilmiyorum çok heyecanlandım ya sadece peçeteye geliyor uff karnım ve göğüslerim ağrıyor
vi_contes Boncukkk boyut vermediyse yumurtalarin yeni büyümüş ve catlamis olabilir zaten 14_15 yumurtlama oluyor catlamaya denk geliyor yani senin bu kanama catlama olabilir sen degerlendir
vi_contes Boncukkk yumurtalama zamanında bu belirtiler oluyor zaten gebelikte de oluyor sen degerlendir yine 😁
Ayse32 Bence adet belirtilerin varsa yerleşme kanaması olabilir canım çatlama, yumurtlamadan 24-36 saat sonra oluyor en geç. Bi beş altı gün kendine dikkat et döllenme tamamlana kadar inşallah hayırlısı olsun hakkında 😊
Boncukkk Ayse32 ayni adet sancısı çekiyorum bakalım ne olacak heran adet olacak gibiyim ped taktım ne olur olmaz
Ayse32 Boncukkk canım adetine daha varsa döllenme yerleşmede de böyle agrılar göğüs hassasiyeti vs oluyor ya İnşallah hamilesindir bu araşar sakın ağır kaldırma uzan dinlen eğer hamileysen bu süreçte döllenen bebek rahimde kendine yer arıyor olabilir bu kanamada ona işaret zaten döllenen bebek rahim duvarını kazıyor kendine bi oyuk oluşturuyor kazdığı rahim duvarından da akan kanı pembe leke olarak görüyoruz biz hakkında hayırlısı olsun 😊🤗
Aysem3338 Boncukkk hemde nasıl heran adet olcakmis gibi bekledim göğsümde çok kötüydü adet belirtileri vardi
Boncukkk susam_18 bilmiyorum vallahi inşallah kötü birşey değildir ilk defa başıma geliyor hen heyecanlıyım güzel birşeyse diye hemde korkuyorum kötü birşeyse diye
Boncukkk Ayse32 inşallah canım ne güzel anlatmışsın ben bugün iş çıkışı dinleneyim dün 20 bin adım atmıştım 😞
Rbiatrn Boncukkk bende aynısını olmuştum hafif pembemsi bir renkti hatta erken adet oldum sandım ama gün boyunca daha gelmedi ertesi günde gelmemişti. Erken gebelik testi alıp yaptım şimdi 5 aylık hamileyim 😄