Mervembrs Sumus açlık 85ti şekerim onu içtikten sonra 210a fırladı 1. Saatte. 2. Ve 3. Saatte normale döndü ama o yükselmesi çok kötü yapmıştı.
3MelekAnnesi3 umudunannesiii bende smdi 75 lik içtim cok kötüydü Allahtan evim hastaneye 5 dk da eve geldim evde içtim öyle kan verdim geldim smdi 2.kez bekliyorum saat 2 de bida kan vercem
idiloska Ben büyük bir bardak şekerli su içmiştim, asidi kaçmış gazoz gibiydi, öyle bulantım filan olmadı, tuttum burnumu içtim, 25.haftaydı sanırım.
Aysekoroglu umudunannesiii 75lik olanı içtim bende ama beni çok rahatsız etti içerken değilde ondan sonra baya bulantı falan yaptı o içecekten sonra gazoz tarzı şeyleri ağzıma süremez oldum
[silindi] umudunannesiii bana farklı verdiler eczaneden toz halinde şeker gibi Bi şey verdiler küçük su aldım onun içine boşalttım o şekilde içtim
whitedream umudunannesiii aaa şeker yüklemesinin böyle birşey olduğunu bilmiyodum çok faydalı paylaşım olmuş😊
Dilek94- O kadar kötü ki tadı elmalı falan değil;aşırı şekerli, gazlı su gibi sıcakta hastane önünde birde 5 dk içinde içince insanın midesi gerçekten bulanıyor
Serpil-3 metehaninannesiii eskiden öyleydi koyu kıvamlı baklava şerbeti gibiydi sadece sulandırılmış şeker 🤮şimdikiler meyve suyu gibi gazoz gibi çok rahat içiliyor
Deletedmom23234 umudunannesiii Bende bu hafta yaptırıcam da hastanede mi veriliyor bunlar yoksa eczaneden mi alınıyor😅
Senemolcay umudunannesiii bir büyük bardak kadar sizinki 50 mg ben 75 mg içtim daha tatlıydı başta rahat bi şekilde içtim ama 10 15 dk sonra midem bulandı başım döndü zor tuttum kendimi yoksa tekrar içmek zorundaydım
umudunannesiii Senemolcay benmdw mg si az ama aç karnina içtim ya başım döndü az ağır geliyor napsan ama skur atlattm
irorkay umudunannesiii ben de bunun benzerini içtim ama bana mısın dememişti hiçbir şey de olmadı 🤣🤣 sadece acıktığım için başım ağrıdı o kadar 🤣🤣
Umranari Kuben blmıyomm kii her doktorun sylenımı gercekden farklı oluyor hakımızda hayrlısı insallah ☘️🤲🏻