ib_21 Heisenbergesra bir de ev hanımı olupta bu para için nereye başvuruyoruz diye soranlar var onlar da ayrı efsane😀
Heisenbergesra ib_21 gördüm yazanları hadi onların dünyadan haberleri yok onlar evlerinin kraliçeleri. Çalışıyoruz diye gezenlere lafım
Hayriyee Ozlemymn sizin sirketiniz prim odemesi icin sizden odeme almayi kabul ediyorsa ne mutlu… Benim sirketim bu donemde kco ye cikarip daha ucuz maliyet olsun diye yeni elaman alip iki aylik deneme suresine tabi tutttu. Ben kco de oldugum icin 7 yillik emek çöp. Alacak hakkimida alamiyorum sayelerinde 90 gun prim olmadigi icin.
Simgedoruk Pinaralper calisanlarin aldığını biliyorum canım direk yatiyormu ekstra bisey yapmak gerekiyormu diye sormustum is yerine vermek yeterli oluyormus🙂
Dunyyam Dilangocerr siz rappr tarihinden oneceki 1 yil icinde 90 günü tamamladığınız icin yararlaniuorsunuz. Son 1 yilda toplam.kac gun bikdirilmis ve toplam brut ne kadar bildirilmis ucreti gune boluyorsunuz gunluk ucret cikiyor bu ucretin 3 te 2sini alip rapor gun sayisina yani 112 gune carpiyorsunuz
MinikMaya Dunyyam merhaba. Simdi genelgedeki ornege gore bir hesaplama yaptim ama dogru mu bilemedim. Bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim bu ödenekle planlarim vardi 😔 Ben son bir yilda ucretsiz izinde gosterildim rapor tarihinden önce 90 gunum olacak sadece. Son bir yil brut ucret top:3577×3 ay=10.731 360 gün - 112 gün raporlu=248 gün 10.731 / 248 gün = 43.27 tl gunluk kazanc 43.27 / 3×2 = 28.84 tl 28.84tl × 112 gün = 3230 tl yapiyor. Bu cok az degil mi ben mi yanlis anladim durumu. Onca magduriyet yasadim is yerim yuzunden cok uzgunum
cikolatadelisi Lithops Bakınıyorum ama bulamadım daha. Teşekkür ederim. İnşallah buna da bir çözüm bulunur :(
Hayriyee Lithops cimere yazdim ama bi sey olacağını sanmıyorum. Umarim bir çok yazan vardir da bisey yaparlar.
Lithops Hayriyee çok mağdur var aslında. twitterda analık ödeneği haktır diye hashtag vardı. Geçen kasım ayından beri bu konu meclise bile taşınmış. Yani sesimiz duyulmuş haberleri var. Ama kimsenin umrunda değiliz.
Dunyyam Dilaraskin rapor aldiginiz tahihe kadar1 yıl içinde en az 90 günü sagliyorsaniz tamam yararlaniyorsunuz demektir.
Nfeyza 1sym merhaba, toplam gün sayısı üzerinden değil, belirli zaman içindeki şartı sağlamak gerek, son 3 ayda 90 gün gibi, detayli bilgi için 170 i arayabilirsiniz
Nfeyza Aycancuhaci doğum gerçekleştiğinde iş yerine bildiriliyor iş yeri sgk ya bildiriyor, izin bittiğinde ucret alınabiliyor diye biliyorum detayli bilgi için 170 i arayabilirsiniz
Dilaraskin Dunyyam evet 120 gün diyor ama neyden yararlanıyorum tam olarak değişiklik ne onuda anlamadım 😂😂
Sevil_mavi Nfeyza öncelikle bu bilgi için teşekkür ederim🙏 benim merak ettiğim başka konu var. İşten çıkarılma durumunda yine bu ödenek alınıyor mu? Benim doğum temmuzda sözleşmem de temmuzda bitiyor öyle bir durumda nasıl olur?
Ankakusu35 VeraVrea hayır eylülde doğum yaptım aralıkta ücretsiz izin başladı mayısta ikinci ücretsiz izni aldım bu arada gebe kaldım 😂