100717 Mukoc para alabilmek için doğum izninin başladığı tarihten(32.hafta) 1 yıl öncesine mi bakılıyor yoksa doğumun gerckleştiği tarihten 1 yıl geriye mi bakılıyor?
Sevgi3535 100717 tabi ki şuan hala çalışıyorum temmuzda kapanıcak bende kapanmadan 2 hafta önce doğum iznine çıksam doğum ücreti alabiliyormuyum diye merak ettim iş yeri kapandığı için mecbur çıkışımı vericekler
100717 handegurses aynen yanlış dönemde hamile kaldık gibi bize ayrıcalık tanınması lazım iş yerleri açık olsa çalışırdık zaten.
handegurses 100717 evet tamamen haksızlık bu bizim iş yeri açıktı ama hamile ve kronik hastalığı olanları direk izine çıkardı şimdi kçö ödeneğimde kesildi tamamen gelirsiz kaldık bebek beklediğimiz bu zamanda gelire en ihtiyaç duyulan zamanda 😞
100717 Mukoc Bn en son 2020 agustosta çalıştım. Nisan mayıs primimi de kendim ödedim şuan 30 haftalığım. 2 hafta sonra izne çıksam alabilirmiyim yani?
Mukoc 100717 kendin yaptığın ödemeler dikkate alınmıyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem, sizin durumu en iyisi 170i arayarak görüşmeniz. Tabi orda da hakaten bilen birine ulaşmanız lazım. bence bi kaç kez arayıp durumunuzu teyit edin derim.
Gmzclb sevda_ak devletteyaeni verilmiyor çünkü zaten maaşınız yatmaya devam ediyor özeldeyseniz alıosunuz yukarda açıklamaya çalıştım bildiğim kadarıyla hocam
Sevgi3535 Lithops ya evet 7 senem gitti resmen öyle olsa giriş çıkış yapıldığı için sorun olur diyorlar aynı yerde devam etmen gerekiyor diyorlar tabi araştıramadım henüz
Lithops Sevgi3535 hayır bence sorun olmaz 170i arayıp sorun bunu. Önemli olan gün sayısı. Aynı yerde olmak zorunda değil.
Lithops handegurses ben de aynı hamile ve kronikleri riskli dediler hastalık kaparsınız vebal alamayız dediler. Yılların emeği çöp olmuş gibi hissediyorum: lütfen cimere yazın 🙏🏻
Lithops handegurses bunu cimer e yaz mutlaka. Benzer durumdayım. Ben doğumu alıyorum ama eksik alıyorum 180 güne takıldığımdan. Yazdım bugün sen de yaz. Çok talep olursa değerlendirme yapılır belki. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
handegurses Lithops sinirlerim bozuldu 3 senedir kurumsal şirkette çalışıyorum elimde olmayan nedenden dolayı hamileyim diye pandemi başlar başlamaz izine çıkarıldım kçö aldım fakat bir yıldır pirimim yatmamış şuan doğum iznine ayrıldım 34. haftamdayım ve rapor parasıda doğum parasıda alamıcam boşa çalışmış gibi hissediyorum haksızlık bu 😔
100717 Mukoc kendim ödedim derken aktif çalışıyor gibi gözüküyorum ama çalışmıyorum sigorta paramı muhasebeciye veriyorum o yatırıyor çalışıyor gösteriyor
Cansu_erturun esila1987 alamazsın raporlu olduğun süre zarfı sigortalı gözükmen şart Doğum öncesi ve sonrası
Lithops handegurses çok büyük haksızlık gerçekten yılların emeği çöp resmen. Ben hamile kaldım ama kendi keyfime evde oturmadım bu süreçte çalışmak istiyorum diye ağlaştım ik ya. Dediler ki kocan çalışıyor nasılsa ne üzülüyorsun. Ya benim emeğim? Ben bunu kaldıramıyorum. Ben kocama güvenseydim çok önceden bırakırdım çalışmayı.