mavi0803 Meraba hanımlar 8 haftalık hamileyim doktor kesenin 14mm olduğunu bebek için haftaya gelmemi söyledi normal mi sizce ?
2melekannesi_ mavi0803 7 haftalık gittiğimde 19mm kese bebek görülmedi geç döllenme olabilir üzülmeyin
Neslihan3866 Canım bende 5+3 um banada kese daha 1 cm oluşmuş 3 ten sonra bebek oluşur demişti doktorda
mavi0803 Neslihan3866 bana bebekle ilgili bişey söylemedi var yada yok sadece kese küçük haftaya gel dedi çok üzüldüm
mavi0803 2melekannesi_ bundan önce boş gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum ama ozaman 8 haftalıkken 22cm di kese bunda küçük olduğu için doktor çok erken dedi haftaya gelin dedi
Elfilayda mavi0803 ben 5+4 de kese gördüm 7 de kalp atışını az da olsa duymuştuk merak etmeyin her kişi de farklı olabiliyor yumurtlama ve geç döllenmeyle alakalı
2melekannesi_ mavi0803 8 haftalığım şuan haftaya gideceğim biraz beklemek istedim kesin olsun diye, keseniz tamamen boş muydu yolk sac var dedi mi doktor? O varsa bebek de oluşuyormuş çünkü
AnnelikHayali mavi0803 boş gebelik tekrarlamıyor, yine boş gebelik yaşama oranınız çok çok düşük. Yaşayan biri olarak yazıyorum. Güzel düşünün güzel olsun. 🌺
Elfilayda mavi0803 güzel düşün güzel olsun bende hep aklıma geldi ama çok şükür gördük☺️ Rabbim sana da göstersin 🙏
mavi0803 AnnelikHayali aslında güzel düşünüyordum ama sekiz hafta olup bebeği göremeyince korkuyor insan doktor nedenini de söylemedi neden küçük kese onu da bilmiyorum
mavi0803 2melekannesi_ doktor hiç bişey söylemedi sadece kese 14mm bebek için erken haftaya gel dedi hiç bir bilgi vermedi başka doktora gidicem tekrar inşalalh bu sefer bebeğide kalbide görürürm🙏
mavi0803 AnnelikHayali inşallah🙏aslında yumurtlamamam 14 ten sonra oldu ama 15 yada 16 da çok geç deil sanki