Helin_12 hanzadeee canim hep arkası dönük oluyo veyatta doktorların ultrasonu iyi deil net bisey solemiyolar
hanzadeee Ruyasusam aynen gec olmuş ama olsun ogrenmissiniz sonucta ama insan merakdan catlicak yani zaten ogrenemeseydim ben bu sefer catlardim kesin
hanzadeee Helin_12 kesin ultrasondandir cunku belli olmasi lazim ya bu sekilde merak icinde kalmakda acikcasi hos degil ozele git bari canim orda iyi incelerler
Helin_12 Kbrnr_krkmz ayy sizinki daha kötü ya doğuma çok az kaldı alisverisini naptınız peki hep ortam renkmi aldiniz
3MelekAnnesi3 Helin_12 ilk erkek dedilerse erkeklerde yanılma payı dahada düşük oluyor kız dedilerse daha cok karıstırıyolar diye okumuştum hayırlısı olsun oda ize süpriz yapar 😊
Sinem12345 bircivcivannesi kemik yapısı falan hikaye ya ben 3 aylıkken gittim erkek gibi dedi 4 aylıkken göstermedi kemiktende mi anlamıyorsunuz dedim hayır dedi 5 aylığız suan cikolata yedim gittim kız dedi 🥰😍
Helin_12 Hanımlar öğrendim cinsiyetini kızmış benim bicirik .kesinli hocam alisverisini yapicam dediğimde yine kesin bisey söyleyemem ama kıza benziyo dedi .Ben artık alcam kıyafet walla 😂