Helin_12 Arkadaşlar 7 aylık olucam ama hala cinsiyetini ogrenemedim benim gibi olan varmi .herseferinde kendini saklıyor bicirik 😂
Nureda28 Helin_12 bana da başta erkek dediler 7.ayda kız olduğunu öğrendim yüksek ihtimal o da kızdır 😊
Rabia2934 Helin_12 bende 7 aylık hala göstermedi ya bacakları kapatıyo ya da en son gittiğimizde arkasını dönmüş
Helin_12 Nureda28 aynen banada ilk kiz dediler 6 aylıkken erkek dediler yarın randevu aldım ınş bu sefer öğrenirim sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli deil .tek sıkıntı alisverisi
Helin_12 Doktor mesela cinsiyet tahmininde bulunuyor ama sonra kesin deil alışveriş yapma diyor bende napcagimi sasirdim
Elif_Eda Helin_12 Yani ben hep kıza nazaran ya da erkeğe ait kıyafetler alma taraftarı değilim ortak renkler alıp kız erkek hepsine giydirme taraftarıyım..Hem ondan sonrakilerde giyer mantığıyla yani yine de yavaştan alışverişinixi yapın😊
Helin_12 Yaprakdokumusever 3 doktor degistirdim üçüde tahminde bulunuyor ama net bisey solemiyolar benden aylar sonra hamile kalanlar bile cinsiyeti öğrendi ben ogrenemedim bu seferde başka bir doktora randevu aldım bu dördüncü doktor 😂
Helin_12 Rabia2934 banada hep bacakları çok aşağıda olduğu için göremiyoruz diyolar. Akrabalarim da artık dalga geciyo kızoglan diyolar 😂
Sinem12345 Helin_12 bende 5 aylık oldum dün benimde göstermiyordu çokda merak ediyordum doktora giderken bir kalıp cikolata yedim ve sonuç kız öğrendim cok sükür 😍😘😘
Elif_Eda Helin_12 Ben 5 aya kadar her gittiğimde ultrosonda doktora oyun yapıyordu resmen bir oryaa bir buraya.😂🙈Ama şimdi alanı daraldıkça yatma taraftarına geçti öyle gördü doktorumuzda kız dedi😊
Helin_12 Elif_Eda bende 2 hafta sonra 7 ayımı bitiricem geçen hafta gittim yine göremedik cinsiyeti. Benimde 2 buçuk yasinda kızım var bence buda kiz gibime geliyor 😀
Helin_12 Nureda28 canim walla detaylı ultrason birtürlü randevu bulamıyorum haftamda geçmek üzere yaptiramayacagim galiba
Sinem12345 Helin_12 girmeden 5 dk önce ye ama çünkü sabahları uyuyorlar geceleri uyanıyorlar 😄 5 dk önce yersen cinsiyeti öğrenmeye yeter kıpırtıları 😄
hanzadeee Ruyasusam aynen gec olmuş ama olsun ogrenmissiniz sonucta ama insan merakdan catlicak yani zaten ogrenemeseydim ben bu sefer catlardim kesin