Ozge890 Savcıdan duramiyorum dünden beri sag kasigimda belim de şiddetli bi agri var dayanamıyorum hıçkıra hıçkıra,ağladım az,önce ölüyorum sanki nasi gece napmam lazım kafayı yiyecem 34 haftaligim 😔😔
Nazli_01 Ozge890 bızde 34+1 ız son 1 haftadır sancı baskı gecmek bılmıyor ayaklarım cok kotu sıstı bende cuma gunune randevu aldım gıdıcem bakalım ne dıyecrk
Elcnbykckr Ozge890 doktora gitmelisiniz öncelikle nst bağlar sancı durumunuza bakar. Erken Doğumu önlemek icin ilac verebilir. Yalancı sancılar bu haftalarda olur ama bukadar sizi ağlatacak kadar değil
Sinem_58 Ozge890 ihmal etmeyin canım ben 32+4 de akşam sancım vardı acile geldim yatış verdi 2 gündür yatıyorum sancı var hala açılmada var ciğer geliştirici iğne vurdular serum başka bir iğne ilaç veriyorlar bakalım ne olacak
Ozge890 Nazli_01 allahim cok kotu bisey ağlamaktan bi hoş oldum dun geceden beri gözüme bi gram,uyku girmedi
Ozge890 Sinem_58 geçmiş olsun inşallah minnik gününde saatinde gelsin onu bende 30 haftada yaşadım atlattım
Ozge890 vi_contes cok şükür uyuudum biraz geçti doktora kac kere dedim ama bisey demiyor acile git için rahat olsun ben bisey yapamam diyor
Ozge890 Nazli_01 kac kere dedim hareketleri yok diyorum bisey demiyor acile git ağrım var acile git sürekli böyle beni kafadan sayiyor