Asil_Egem kelebegimm07 detaylı ultrason radyoloji de bakıyor ama organ taramayı bilmiyorum canım benim detaylı ultrasona radyoloji baktı🥰
elifinannesiiii Radyolojide yapıyor detaylı ultrasonu ama peritanologların uzmanlık alanı olduğu için onların yapması öneriliyor. Sizin tercihinize kalmış yani😊 benimkini radyoloji yapmıştı.
kelebegimm07 elifinannesiiii normalde özele gidiyordum ama bunu devlette yaptırmak istedik para vermemek için ayriyetten. Randevu alırken ne soylicem onu bilemedim doktor söyledi ama unuttum hatta detaylı mi dedi organ taraması mi onu bile unuttum🤦🏻♀️😄
elifinannesiiii kelebegimm07 detaylıyla organ tarama aynı şey zaten detaylıda organları tarıyorlar detaylı olarak tüm organlar inceleniyor. Devlet hastaneleride yapıyor evet😊
kelebegimm07 Asil_Egem organ taraması detaylı ultrason mu oluyor ikisi aynı seymi olmuş oluyor ikiside aynı haftalarda yapılıyormuş🤦🏻♀️
Asil_Egem kelebegimm07 Yani bence ikisi aynı şey canım çünkü zaten detaylıda tüm organlar tek tek inceleniyor doktorunuz belki organ tarama diyordur organlara bakıldığı için çünkü ilk defa duydum ayrı ayrı olduğunu detaylı zaten genel tarama ben sadece detaylı ultrason yaptırdım🥰
zeynepemiromer elifinannesiiii peki devlet hastanelerinde hangi bölümden randevu olusturmamiz lazım canım
elifinannesiiii zeynepemiromer perinatoloji bölümü varsa perinatolojiden, yoksa radyolojiden alabilirsiniz😊
elifinannesiiii zeynepemiromer rica ederim😊 sürekli gittiğiniz hastanede yaptırmayı düşünüyorsanız kadın doğum doktorunuz kendiside yönlendirebilir yardımcı olabilir belki
kelebegimm07 iremj7 devlet hastanesini arayıp direk bu bölümde mi randevu alcam yoksa kadın dogumdanmi acaba?