Gamzebbr 35 Haftamda 2467gr dedi doktor 4 haziranda dogum var ozamana kadar kac kilo alır acaba doktor biraz küçük dedi### ****
Birtane2307 Gamzebbr doguma kadar muz ceviz pekmez kasar peynir domates ye sut ic bol su ic insallah kilo alir sonlara dogru daha aliyor canini sikma ben daha 30 a yeni giricem bilmiyorum kac kilo oldugunu en son 28 de 1250 demisti ben tavuk et balik tuketemiyorum ondan bende bebegimin cok kilolu olacagini sanmiyorum ;()
prensannesi1661 Gamzebbr son zamanlar çabuk kilo aliyolarmis canım 3 kilo olur bebişin belkide geçer sen bol bol beslen bana da 34 haftalıkken 2450 demişti yarın tekrar gidicem 37 haftalık oldum bakalım kaç kilo olmuş bizim paşa da :))
Gamzebbr Aslında cok iyi besleniyorum ama neden bu kadar az aldı kiloyu bılmıorum saglıklı olsuna önceliğim o ama yınede cok kafaya takmıs durumdayım inşallah bol bol kilo alırlar saglıkla gelırler🙏
Gamzebbr prensannesi1661 benimde yarın 37+0 inşallah kilo almıstır saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbım🙏🥰
Saremmmm89 Gamzebbr canım bende 35+2 günlük hamıleyım neden acaba 4 hazıran doğum sızın benkmdr sezeryan olucak ama daha gün bıle vermedı bana doktor merak ettım
Gamzebbr Saremmmm89 suan 36+6 dayım kaç kilo olmustur bılmıorum inşallah almıştır bıraz perşembe son tahliller için gidicem planlı degıl mecburi sezeryan o yuzden gün verdi sanırım 38+2de alıcak kısmetse doguma
ilknur_tblls @Gamzebbr 35. haftamda benim de 2.400dü. Yememe içmeme biraz dikkat ettim, düzenli 3 öğün yedim ara öğün yaptım ve 36. haftamda 2.800 oldu. Önünüzde 3 hafta var hiç takmayın kafanıza 3 kilo rahat olur. Son haftalarınızın tadını çıkarın bence 😇
Gamzebbr ilknur_tblls suan 36+6 perşembe gidicem tahliller için inşallah benim bebişte kilo almıştır🙏🥰
Azizecakir Gamzebbr bende 35+4 günlük dün gittim 2300 cıktı doktor bir hafta geriden geliyor dedi inşallah bebislerimiz kilo alır
Gamzebbr Azizecakir doktora sorarsak bu bi sorun degıl gayet saglıklı dıyo ama İlk dogumum da oğlumu 3500 dünyaya getırmiştim bu defa bana küçük gelıo
Melmur Gamzebbr neden mecburi acaba? Sancılarınız mı var? Bende Perşembe günü gideceğim randevum var sancım çok nst de çıkıyor ama düzenli değil merak ettim acaba banada gün verirmi çünkü iki haftadır bu sanciyi çekiyorum kuru kuru sancı.
Saremmmm89 Gamzebbr hmm anladım canım bebegım kılo almıştır o zaman sıkma canını rabbım sağ salım kucağına almayı nasıp etsın bebegını
Merve3460 Gamzebbr 34 haftalıkken gittiğimde 2.650 gr demsti cuma günü kontrole gideceğim 37 haftalık oluyrz bakalım kaç kilo diyecek
Gamzebbr Melmur kan sulandırıcı kullandığım için Bi kaç gün önce kesmeliyiz iğneleri dedi doktor oyuzden mecbur günde verdi sancılarım hala yalancı sancı perşembe nst ye giricem bakalım cıkıcakmı