MinikkMucizem Kızlar hiç bi bilgim yok kese olusmussa içinde yolk sac da olusmussa kesin bebek oluşuyomu
NaimeYilmaz MinikkMucizem bebeği yolksac olusur once muhtemelen 1-2 hafta ıcınde en gec bebegınızın kalp atısınıda duyarssınız ınsallah. Kesin olur kimse diyemezki Allah bilir onu ama normal bı surec yasıyorsunuz
Bilge35 MinikkMucizem bebeğin ilk kesesi yolk sac tır. Onun varlığı evet Bebe varlığına işarettir. Plesenta daha sonra oluşur yolk sac kaybolur..
sudamlasi MinikkMucizem 5+4 te ilk kesemi gördüm 6+4 te yolk saç 7+4 te kalp atışını duydum Dr demişti zaten yolk saç var fasulyeniz gizleniyo😃
deletedmom28 eCeCik kese var ama bebek yok sanırım 🤷🏻♀️ Canım öyle oluyo geç döllenmede bebek sonra yerleşiyo yani bir hafta kadar sarkıyo bazen.boş gebelik olmadıgı sürece
MinikkMucizem eCeCik kese olustuktsn sonra kesenin içinde yolk saç diye bi baloncuk oluşuyomus buda genelde bebeğin bo zaman sonra kese de goruncegine yani boş gebelik olmadığına isaretmis ama işte daha keseyi göremediğim icib bu kadar bilgim var
MinikkMucizem NaimeYilmaz ya insAllah yarın keseyi yolk sac ida görürüm biraz içim rahatlar 10 gündür diken üstündeydim
MinikkMucizem sudamlasi bende şu an 5+4 üm Allah'ın izniyle yarın 5+5 olucam inşallah keseyi görebilirim lütfen dua edin çok bekledik bu bebeği 💙💗
sudamlasi MinikkMucizem görürsün inşallah rahat ol asla aklına kötü düşünce getirme✋🏻 Allah kucağına almayı nasip etsin duamdasın sende bana dua et amniyosentez yapıldı bugün sonuçlarım temiz çıksın inşallah 🙏🏻
Mlsymc MinikkMucizem bende ilk gittiğimde yolk saç ve keseyi gördük bebek yoktu yolk görünüyor dolu bir gebeliğe benziyor demişti doktorum. Daha sonra da bebeği gördük😊