N_A_Z_L_I_M selinn35 Bizde 37+0 olduk 🥰 Ağrılar hat safhada artık🥴 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲
selinn35 N_A_Z_L_I_M bende de uyku yok artık bir an evvel dogsun isityorum korkuyu da gectim rahatlamak istiyorum artık bekledikce panik yapıyorum
Mom5444 Defne28 aa ne güzel bende oradayım ☺️ Ben bebeğimi ileri mi geri mi bilmiyorum 23 haftada en son ultrasona girdim dahada girmedim ama ebe karnıma dokunup normal büyümüş diyor bakalım ☺️🌸
Defne28 Mom5444 aaa bunuda ilk defa duyuyorum 😳 yok valla bizimki her gitmeme bakıyor ultrasonla, bakmasa kafayı yerdim herhalde 🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun artık bakalım hangimiz daha önce doğurucaz 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
Mom5444 Defne28 burada çok fazla doğal takılıyoruz 😀 insan alışıyor 🤷🏻♀️🙂 ilk bebeğiniz mi sizinde 😌
gzybkgl Sata göre 37+2 ama 1 hafta falan önden gidiyor kızım 3200 şuan 😂 oğlum normal oldu inşallah bunu da normal istiyorum kilosu tavan yapmazsa. Oğlum 3600 doğdu. bakalım bu nasıl olcak🤩
selinn35 SenaKoputan 39 dan asagı almıyorlar normalde benimde öyle olucak sanırım bakalım ama sancı vs cekip sezaryene girmek istemiyorum direk gunum gelse de gitsem keske
Serifesahin selinn35 tansiyon Yüksek 1 aydır ilaç kullanmama rağmen riske atmak istemiyorum dedi doktor 🥺
Cebikubra selinn35 bizde normal şartlarda bugün 37 olduk ama benim bebiş 29. Haftada gelmeyi tercih etti 😂😍