NaimeYilmaz Umudum03 ebebekte saf su olanlardan alıcam sanırım azıcık pahalı ama su ve mendıl sadece en azından ama bıraz stok yapmıstm unıbaby onlar bıtınce ona devam edıcem 🤷♀️
Ciara93 Umudum03 bugün aldım ebebekten. Bezi premium care Islak mendil değil de saf su+pamuk mendiller var ondan aldım kutusunda üç paket çıkıyor 19₺ falandı fiyatı
fk54 Umudum03 Islak mendil vb almadım onun yerine benek temizleme pamıgu aldım pişik olmasın die ıslak mendıl kullanamyı suan dusunmuyorum
fk54 NaimeYilmaz 18 tl yeni aldım havlu ama bebekte kullanmayı dusunmuyorum suan için gerekirse die onun yerine bebek temizleme pamugu aldım ıslatıp onu kuulanmak istiyorum pişik yapmadığı için
Babies16 Sleepynin yenidogan seti var 80 bez 4 paket islak havlu 10 adet bez deistrme ortusu.29.90 civilde.biraz arastrp almayi dusunuyrm
fk54 Ciara93 bende aynısını yaptım e bebekte indirim var suan 42 tl bez 19 yada 18 bebek temizleme havlusu
Aleynaozkayaa Umudum03 bez prima aldım ıslak mendil de uni baby. Öneriler üzerine yeni dogana en uygunları bunlarmış
yesimby Bebek bezi seventh generation aldık. Kimyasal,ağartıcı,dioxin ve kanserojen madde içermiyor. Islak mendil için ise pamuk aldık. Saf suyla ıslatıp öyle kullanmayı planlıyoruz.
Bahar9235 Umudum03 bezde premiumcare aldım ıslak mendilde de yenidoğan pamuk mendili var primanın onu aldım e bebek babymall yada gitti gidiyorda indirimde oluyor