BelisinAnnesi Nur000 yanlışınız olmasın ennn fazla 1400 gram oluyor 29 haftada falan sizin 28 de 1900 gram çok önde değil mi ?
Nur000 depsizoo BelisinAnnesi bebeğim 25 haftaya kadar hep geriden geliyordu ve karın cevresindede 10 gün gelişim geriliği olmuştu. Bende yiyeceklerime ağırlık verdim ara açılmasın diye. Bidahaki kontrole gidince şok oldum doktor 1900 diyince eminmisiniz diye 2 kere sordum doktorda evet eminim dedi. Ve tekrar şekerime baktı temiz çıktı. Yediklerine dikkat et dedi
miniginannesi9 BelisinAnnesi aynen ben 29+4 te 1500 gram demişti normaldi.kuzenimin 1900 gramı 32. Haftada olmustu
depsizoo Nur000 Hm anladım yok bebek kilosuda sakıncalı oluyo anne için o yüzden çok fazla kaşar süt peynir ceviz tarzı şeyler yediysen ondan olmuş olabilir onlar bebeğe klo aldırıyo çünki ultrason kağıdında yazar zaten kilosu verdiyse ordan bak
Nur000 depsizoo evet ben sadece haftasiyla uyumlu gitsin diye yiyeceklerini ağırlık vermiştim. Ama bu kadarda beklemiyordum şimdi yine az yemeye çalışıyorum
Nur000 depsizoo ultrason kağıdında maalesef hiç bisey yazmıyor sadece tarih falan yazıyor. Haftaya kontrolüm var inşallah haftasiyla aynı gidiyordur
Alize1 Gururunannesi yarın öğrenicem inşallah bakalım kaç kilo. Ben 82 kg toplamda 6 kg aldım çok şükür 😅
Sena_35 Nur000 merhaba aynı hastaneye gidiyoruz galiba buca kadın doğum 😊 benim ultrasyon kağıdımda yazıyor hep iki tane veriliyor bazen belki digerindedir
ikizannesi24 Gururunannesi bizde tam 27 haftalıkken gitmiştik biri 1023 biri 1013 gramdı bakalım şuan 28+1 iz ☺️