Kızlar inanın şok bir doğum oldu ama ben doğurdum😍 sabah uyandım rutin kontrol için hastalaneye geldim nst de sadece 2 tane sancı çıktı doktor tekrar istedi bende beni boşuna uğraştırıyor dedin kendi kendime yürü biraz çektir gel sancı görünür ise alttan muane ederim yoksa eve gidersin dedi bende dediği gibi çektirdim geldim iyi bi skntı yok sancı sen hissediyormusn peki dedi bnde belim agrıyor birde bacak üstlerim dedim geç bakalım muane yapalım dedi bnde belki doğumu tetikler dedim ses etmedim bi baktı 4 cm açıklık dedi ben şok geçirdim yatış yapacaksın dedi mecbur kaldım eve gönder sancım gelirse gelirim dedim kabul etmedi bu arada Ankara sehir hastanesinde doğum yaptım yatış işletimlerim halledildi odama geçtim saat 3 15 de ultrason çekildi nst çekildi doktor alttan muane yaptı tekrar baktım elini soktu karıştırıyor ama nasıl çığlık atıyorum eğer güzel ıkınırsan 15 dkkya doğurursun suyunu patlayacağım dedi ben şok tabi suyumu eliyle patlatmadı şiş getirdi patlattı ama nasıl sancı giriyor eliyle oynadığı zaman demesin mi şimdi 8 cm açılma diye su patlayınca bana kendin doğum yapacaksın güzel ıkındıgın sürece süreç kısa olur dedi ama ben sancı geldiğinde ıkanamıyorum canım çok tatlı anca ağlıyorum karnıma basın çıkarın diye iki üç böyle alttan muane derken gelip gidip baktılar Allah’a yalvardım dedim nolur oğlum gibi çekmeyim nst yi söktüm attım yere indim yere çömeldim sancı gelince ıkındım 2 kere içeri ebe girdi kalk bakalım tekrar uzan dedi ben uzanmak istemedim zorla çıktım yatağa uzandım sancı geldi o ara tekrar bacaklarımı açınca ebe bir bağırdı bebek geliyor diye odaya bir anda 10 kişi girdi sancım geldi ıkındım kesik atmadılar ama kızım eli yanağında geldiği için çok çok fazla yırtığım var şimdi Begüm yanımda uyuyor emmesi güzel sütümde galiba var çektiğine göre ikinci dogumumdu bu kızlar herkes çok dua etti bu kolay olsun diye 3 15 de girdim 16.57 de doğum oldu 5.35 de dikişler bitti odama geldim eşim askere gitmişti bedelli yarın doğum kağıdı gönderilince gelecek 10 gün izne şükür şimdi iyiyim ama dikişlerim çok acıyor 2 ay ilişki yok dedi o derece yırtılmış kesi atabilirdi ama atmadı daha kötü oldu ha şunuda belirteyim tüm doğumhanenin dili çok tatlı idi ve rahatlacı konuşuyorlar kolumdan İgne yaparken bile tatlım falan diyorlar neyse kızlar benden bu kadardı Allah sizide kurtarsın 😘😘