Nurayaz Dubletombikdoner kalkmış yasağın 😂 şükür 😂😂 iyi olmaya çalışıyorum. Hala ankaradayim evimi çok ozledim sen napiyosun kuzum
Dubletombikdoner Nurayaz cok sukur canm kalkar kalkmaz sana mesaj atayim napiyor bu diye 😊habeelerini aliyorum cok sukur bi sknti cikmamis 😊🤭mutlu oldum adına bende iyiyim cok sukur gecinip gidiyorum
Nurayaz Dubletombikdoner bende uygulamayı silcem ama size ulaşamam diye silemiyorum 😂😂😂 happy kids indirmiştim az önce mail atıp hesabımı sildirdim .
Nurayaz Dubletombikdoner ay bu uygulamalar resmen linç üzerine kurulmuş 😂😂 ne kadar post okuduysam haklı bile olsa yazan haksız tarafı bulup linç ediyolar 😂😂 ben ugrasamam
Nurayaz Dubletombikdoner cok sıkıldım ya size çok alışmışım kimse kesmiyor beni 😂😂 kaç kişisiniz grupta 😂😂
Dubletombikdoner Nurayaz gene askıya alincam 😁😂🤣 hahahs 6 7 kisi variz 😁😂kapatalim konuyu 🤣bu kez hepten gitcek 😁😂bitek senle konusuyorum surda 😁😂
Dubletombikdoner Nurayaz unutmamıştır bak tum olaylari aktarayim 😁😂 Willimiz biraz müsait degil bu aralar zeynebin de kayni gelcekmis bide hamile olabilir gece test yapicqk 😁😂
BlueButterfly Nurayaz Rabbim şifa versin inşallah önemli bisey degildir bir bilgim yok dua edicem sizin için
BlueButterfly Nurayaz aaa çok sevindim vallahi sanki tanıyormuş gibi 🙂 hic bir çocuğa sağlık sıkıntısı vermesin rabbim
Nurayaz Dubletombikdoner iyi olmaya çalışıyorum kuzum . Oglumun poposu çatladı ıkinmaktan . Bide dün akşam kalabalıkta herkes kafasi sola yatik duruyor dedi . Bende kilodandır diye düşünüyodum netten baktılar doğumda kas kasilmasi oluyomus falan dediler . Onları taktim kafaya bu seferde . Cocuga nazar mi değiyor ne oluyor hergun bi yerine bisey oluyo ya
Dubletombikdoner Nurayaz ya bu millet duruyor duruyor surda sunu var burda bu mu diyor sana sen bi uzaklassana etraftan bi yakniz kal nazarda seviyor olabilir catladi ne demek , allahim korusun bisey yoktur bak hhnu da çok kafana takicaksin takma kuzum